Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Зеленський підписав законопроєкт 9534, який передбачає повернення та відкриття електронних декларацій

Категорія:

Президент України Володимир Зеленський підписав законопроєкт про повернення та відкриття електронних декларацій, про що повідомляється на сайті Верховної Ради 10 жовтня. Закон очікував на підпис Президента з 20 вересня.

Нагадаємо, що Верховна Рада України схвалила законопроєкт про електронне декларування з правкою Президента Зеленського, який ветував закон про відновлення декларацій із закритим реєстром.

5 вересня народні депутати ухвалили в цілому законопроєкт 9534 про відновлення електронного декларування для чиновників, але не прийняли поправку про відкриття електронних декларацій. 

Тоді українці лише за декілька годин зібрали понад 25 тисяч підписів під петицією з вимогою до Президента накласти вето на цей законопроєкт та повернути його до Верховної Ради, що Зеленський і зробив 12 вересня.

20 вересня Верховна Рада схвалила виправлений закон про відновлення е-декларування. 10 жовтня його підписав Президент України. Отже, тепер чиновники будуть декларувати свої статки, які вони заробили "важкою працею" протягом останніх двох років.

 

Наші інтереси: 

Зеленський реагує на реакцію суспільства. Потрібно стежити за діями влади й бити на сполох, якщо вони тишком-нишком хочуть щось погане зробити. Стежимо за їхнім збагаченням за державний кошт і робимо розголос, щоб про це знали всі.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи