Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 4
  • Переглядів: 5

На Євробаченні 2023 року Україну представлятиме чорношкірий "українець" з Нігерії, який вчився у Тернополі

Гурт TVORCHI, створений 2018 року Джеффрі Кенні (уроджений Джімо Аугустус Кехінде з Нігерії) та Андрієм Гуцуляком, отримав найбільше балів завдяки голосуванню в застосунку "Дія" 17 грудня на Національному відборі Євробачення.

221218-tvorchi.jpg

TVORCHI / фото instagram.com/tvorchi_official/
TVORCHI / фото instagram.com/tvorchi_official/

У нацвідборі також брали участь вже відомі українські співачки Jerry Heil та Марина Круть.

Все б добре, аби це було в інший час та в іншій країні. Їхати на пісенний європейський конкурс, який вважається політично навантаженим, мала б котрась із цих дівчат. Їхні пісні "пробирають до мурашок". До того ж воно якось природно під час війни – чоловіки воюють, жінки співають і надихають (в тому числі й Європу).

Але ж чомусь обрали пісню гурту TVORCHI. Хай вас не тішать ілюзії, що це був вибір глядачів! Це був вибір тих, хто користується додатком "Дія". Додаток "Дія" – це окрема тема. Скажу лише, що це – той інструмент, який був необхідний, щоб їздити на транспорті (в місті та між містами) минулого року, адже, хто забув, у нас тоді "лютував" страшний "смертоносний" вірус, всі мали бути від нього вакциновані, а в додатку "Дія" повинні були мати сертифікат про цю вакцинацію.

Але зараз ми говоримо про "голосування" в "Дії". В мене особисто є сумніви щодо цього "голосування". Хто голосував? Ті, хто має "Дію". А ті, хто не має (і не хоче мати) "Дію"? Крім того, не в одної мене сумніви щодо голосування через "Дію". Зараз у коментарях в обговореннях результатів "голосування" багато хто пише, що через "Дію" можна було що завгодно наголосувати.

Тобто комусь було потрібно, щоб саме цей гурт став переможцем національного відбору на Євробачення у 2023 році. Кому? Журі, до якого входили Джамала, Тарас Тополя та Юлія Саніна, поставили гурту 9 балів. Але шляхом "глядацького голосування" гурт набрав найбільше.

Що ж це за гурт такий, що його так захотіли послати на пісенний конкурс Євробачення наступного року?

Гурт TVORCHI – з Тернополя. Його заснували колишні студенти Тернопільського національного медичного університету Джеффрі Кенні (уроджений Джімо Аугустус Кехінде з Нігерії), який є вокалістом, та Андрій Гуцуляк, який є саунд-продюсером.

У лютому 2020 року вони вже пробували свої сили у тодішньому національному відборі на Євробачення з піснею Bonfire, яку присвятили проблемам екології. Зараз вони представили пісню Heart of Steel.

Пісня Марини Круть, якій журі поставило 10 балів.

Пісня Jerry Heil

Наші інтереси: 

Зрозуміти, для чого Україна вирішила послати на пісенний конкурс Євробачення, який є частково політичним, цей гурт? Ми повинні показати Європі, що у нас чорні є успішними музикантами?

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Ласкаво просимо до церкви програмістів Aryan Softwerk

Стартап Aryan Softwerk запрошує ІТ-фахівців спільноти Народний Оглядач до освоєння ринку самоорганізації арійських церков

Метою «церкви програмістів» Aryan Softwerk є колективне досягнення Царства божого шляхом розробки софту для самоорганізації шляхетних духовних демосів – арійських церков. Розробка церковного софту –...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Володимир Світлий.
5
Середнє: 5 (1 голос)

Все простіше. Психопати обирають на конкурсах і не тільки тих хто блищий до їхнього розвитку.

Від мрії до слова, від слова до дії, від дії до світлової події.

Коментарі

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Тут два варіанти.
Перший варіант – поганий: у "Дії" відбулася фальсифікація, адже нею в ручному (тобто непрозорому і нерегламентованому) режимі керує Мінцифри, яким в ручному режимі керує ОП, тобто Єрмак.
Другий варіант – ще гірший: фальсифікації може й не було, але в "Дії" зосередився специфічний контингент громадян з вельми екзотичними уподобаннями. Які ці уподобання – дивись відео з нігерійцем. "Зелена влада" (тобто ОП) має намір наступні вибори здійснити через "Дію". 

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Зірка Вітошинська.
0
Ще не підтримано

Українці вмирають за волю, тобто також, щоб у світі стало менше рабства, діляться своїм врожаєм зерна, творять всілякі чудеса, серед інших мистецькі, а на євробачення не мають, кого представити ?! Цей конкурс - пережиток, або ворог в Україні «порозумівся» зі жюрі…

Зрештою, чому дивуватися ? Це ще «старий» світ ! 

 

Творимо разом Вільну Українську Державу Гартленд !

Зображення користувача Володимир Світлий.
5
Середнє: 5 (1 голос)

Все простіше. Психопати обирають на конкурсах і не тільки тих хто блищий до їхнього розвитку.

Від мрії до слова, від слова до дії, від дії до світлової події.

Зображення користувача Сергій Ждан.
0
Ще не підтримано

Чи є текст пісні цього "аборигена" України?

Все починається з Любові.

Зображення користувача Бард Рой.
0
Ще не підтримано

"Ми повинні показати Європі, що у нас чорні є успішними музикантами?". А інші (чорні) можуть валятися у фонтанах голі і накурені та сіпати струнких україночок за біляве волосся після того, як ті почаламкають їхні заюзані кросівки. Як у Европі.

Хай буде!