Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

"Маючи правильну зброю, Україна може перемогти Росію" – республіканець Майкл Маккол

Категорія:

Конгресмен США від республіканців Майкл Маккол закликав американського президента дати Україні далекобійні ракети ATACMS. Коментуючи відступ окупантів із Херсона, Маккол закликав адміністрацію Байдена озброїти Україну "правильною зброєю".

22111103.jpg

Майкл Маккол (Фото: EPA)

Він зазначив, що відхід Росії підтвердить те, на чому республіканці "акцентували місяцями". Маючи необхідне озброєння, Україна може перемогти російську армію та "ще більше розкрити абсурдність" спроб диктатора Володимира Путіна анексувати українські території, пише Ліга.

На сайті комітету із закордонних справ американських республіканців я знайшла підтвердження слів Маккола, який є головою цього комітету:

"Відступ Росії підтвердить те, на чому я та багато моїх колег наголошували протягом місяців: маючи правильну зброю, Україна може перемогти російські сили вторгнення та ще більше викрити абсурдність спроби Путіна "анексувати" Херсонську та три інші області України. Для адміністрації Байдена вже давно настав час надати Києву всю необхідну зброю, включно з ПТРК більшої дальності, щоб Путін і всі агресори зрозуміли, що вони не можуть перемогти у неспровокованих агресивних війнах".

Раніше Байден заявив, що сподіваються, що двопартійна підтримка України у протистоянні агресії Росії буде продовжена.

Нагадаю, близько трьох тижнів тому лідер республіканської меншості в Сенаті США Мітч Макконнелл закликав адміністрацію Байдена бути «швидшими та активнішими» в наданні допомоги Україні.

Наші інтереси: 

Припинити вірити ліволіберальним ЗМІ, що коли республіканці США отримають перевагу в законодавчих органах влади США, то підтримка України зменшиться.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи