Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Окупанти вивозять награбоване зерно, техніку та сільгосппродукцію до анексованого Криму

Категорія:

З території окупованої частини Херсонської та Запорізької областей, зокрема, з Мелітополя російські окупанти фурами із заклеєними номерами вивозять продукти, зерно, сільськогосподарську техніку до анексованого Криму. У Голопристанському районі Херсонської області окупанти змушують фермерів сіяти та вже ставлять умову: заберуть 75% вирощеного врожаю.

 

Про це мені розповіла вчителька з Голої Пристані, яка про це дізналася від самих фермерів.

А Генеральний штаб Збройних сил України повідомив 29 квітня про викрадення окупантами понад 60 тонн пшениці разом із вантажним транспортом в окупованому ними місті Кам’янка-Дніпровська, що у Запорізькій області.

Раніше про те, що російські окупанти почали потягами вивозити зерно з Херсонської області повідомила уповноважена Верховної Ради України з прав людини Людмила Денісова.

У Чаплинському районі ворог примушує аграріїв своєю технікою копати окопи.

У Сватівському районі ворог закликає фермерів розпочати посівну, а майбутній врожай "націоналізує" на користь Росії.

Окупанти пограбували Новоолексіївський елеватор і вивезли зерно до Криму. Підтвердженням цьому можуть бути повідомлення жителів Севастополя, які розповідають, що кілька днів тому запрацював морський термінал з перевалки зерна, запасів якого в Криму просто не існує.

Також очевидці з АР Крим повідомляють, що на півострові розпочався продаж овочів, вивезених з тимчасово окупованої території Херсонщини. За останній тиждень на гуртовий ринок доставили понад 40 тонн капусти та редиски.

Наші інтереси: 

Ворога потрібно знищити! Бо їхня генетична пам'ять нікуди не зникне. Зрозуміти нарешті, що політика сучасної ерефії грабунок і знищення. Якщо не ми їх то вони нас. Вибору немає.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи