Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

У Придністров'ї підірвали вежі, що транслювали радіо Росії

Категорія:

Світ:

Два вибухи у селищі Маяк Григоріопольського району вивели з ладу найпотужніші антени. Працівників Придністровського радіотелецентру відправили додому, а дитячі садки та школи закрили.

У селищі Маяк, що на території так званого Придністров'я вранці 26 квітня підірвали дві вежі зв'язку, що транслювали російське радіо, повідомили у "міністерстві внутрішніх справ" невизнаної республіки.

Вибухи прогриміли о 06:40 і о 07:05 ранку, на місце виїхали сапери. З ладу вивели дві найпотужніші антени: одна мегаватна, друга напівмегаватна. Обидві ретранслювали радіо РФ. Ніхто зі співробітників Придністровського радіотелецентру (ПРТЦ) та місцевих жителів не постраждав.

За даними російського агентства ТАСС, у населеному пункті Маяк знаходиться один із найбільших у Європі радіотелецентрів. Він належав "Російській телевізійній та радіомовній мережі", через нього транслювали програми радіокомпанії "Голос Росії". Радіоцентр здатний передавати сигнал у США, Латинську Америку та на Близький Схід, повідомляє Фокус.

25 квітня у невизнаній Придністровській Молдавській республіці сталася серія вибухів у будівлях "Міністерства держбезпеки" та філії ФСБ. Головне управління розвідки Міноборони України заявило, що цю "акцію" підготували російські спецслужби.

Генштаб ЗСУ 11 квітня попереджав про ймовірність провокацій ЗС РФ у Придністров'ї, щоб звинуватити українських військових у нападі на Молдову.

 

Наші інтереси: 

Російсько-українська війна 2022 року розворушила клубок давніх проблем, які наробила (і продовжує робити) Росія останні 30 років. Наша війна має знищити Росію та розв'язати ці проблеми.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Олена Каганець.
0
Ще не підтримано

У Придністров’ї знову вибухи. Вже у військовій частині. Про це повідомила пресслужба самопроголошеного "президента" Придністров'я Вадима Красносельського.

Коментарі

Зображення користувача Олена Каганець.
0
Ще не підтримано

У Придністров’ї знову вибухи. Вже у військовій частині. Про це повідомила пресслужба самопроголошеного "президента" Придністров'я Вадима Красносельського.

Зображення користувача Володимир Щербина.
0
Ще не підтримано

Цікаво, що у той час схоже що в напрямку Придністров'я рухався російський військовий літак з вимкненим транспондером. Про це пише Володимир Мартинюк.

Творю, отже існую.