Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 2
  • Переглядів: 2

Червоний Хрест відверто перейшов на сторону Москви і сприяє насильному вивезенню українців у Мордор

Президент Міжнародного Комітету Червоного Хреста (МКЧХ) Петер Маурер 23 березня прибув до Москви обговорювати з країною-агресором питання гуманітарного характеру. Зокрема, він зустрівся з міністром закордонних справ рф і обговорив "необхідність захисту цивільних під час московської операції в Україні".

Маурер заявив, що приїхав задля розмови про невідкладні гуманітарні проблеми, які необхідно вирішити, щоб полегшити страждання людей, які стали жертвами війни в Україні.

Приїхав поговорити з тими, хто розв'язав цю війну і створив страждання! Це що??? Це – ідіотизм, незнання ситуації чи свідоме підігрування ворогові?

У МКЧХ заявили, що організація "докладає великих зусиль, щоб допомогти людям, які втекли до Росії, залишивши свої будинки на Донбасі". Втекли до росії???

Червоний Хрест заявляє, що виступає "нейтральним і неупередженим посередником між усіма сторонами".

До Червоного Хреста є багато питань. Міжнародний комітет Червоного хреста збирається відкрити офіс в російському Ростові-на-Дону.

Як повідомило агенство новин AFP, Петер Маурер сказав Лаврову: "Я хотів би отримати вашу підтримку в посиленні логістичної структури в Росії з метою покращення нашої роботи на Донбасі та інших частинах України, підконтрольних російським збройним силам". ("I would like to get your support in strengthening the logistics structure in Russia in order to improve our work in the Donbas and other parts of Ukraine under control of the Russian armed forces").

Він подякував Лаврову за тривалу «позитивну співпрацю» з Росією в різних частинах світу, у тому числі на Близькому Сході, в Афганістані, Нагірному Карабаху та Україні, і висловив сподівання, що так буде й надалі. (He thanked Lavrov for longstanding "positive cooperation" with Russia in various parts of the world, including in the Middle East, Afghanistan, Nagorno-Karabakh, and Ukraine, and voiced hope that this will continue).

Дублюю навмисно текст оригіналу, щоб ви могли переконатися, що це – не фейк, бо ж, така хуцпа, як кажуть, "на голову не налазить".

"Ми категорично проти того, щоби Міжнародне товариство Червоного Хреста відкривало офіс в Ростові-на-Дону. Таким чином Росія хоче "освятити" так звані "гуманітарні коридори" на свою територію, а насправді – незаконне викрадення та вивезення ворогом наших громадян, яке вже відбувається прямо зараз", – заявила у коментарі РБК-Україна віцепрем'єр міністр України Ірина Верещук.

Вона також уточнила, що під час візиту Петера Маурера до Києва жодних перемовин про можливість вивезення українців на територію РФ та відкриття офісу МКЧХ поблизу кордону, не було. Натомість українська влада надала гуманітарним організаціям докази створення окупантами фільтраційних таборів для викрадених жителів Маріуполя та інших населених пунктів.

Наші інтереси: 

Розуміти, що всі ці міжнародні структури вже не виконують тої ролі, яка на них накладалася при створенні. Це ж стосується й ООН. Вони забюрократизовані, куплені-корумповані та далекі від розуміння ситуації.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Олена Каганець.
0
Ще не підтримано

Сьогодні стало відомо, що мешканців Маріуполя "расєйські визволителі" силою пригнали до автобусів і вивезли в Мордор. Це вони, за словами Маурера, "втекли до Росії, залишивши свої будинки на Донбасі".

Коментарі

Зображення користувача Олена Каганець.
0
Ще не підтримано

Сьогодні стало відомо, що мешканців Маріуполя "расєйські визволителі" силою пригнали до автобусів і вивезли в Мордор. Це вони, за словами Маурера, "втекли до Росії, залишивши свої будинки на Донбасі".

Зображення користувача Олена Каганець.
0
Ще не підтримано

В районах населених пунктів Кремінна та Рубіжне (Луганська область) зафіксовано факти насильної евакуації окупантами громадян України та вивезення їх на територію Воронезької області.

Зображення користувача Рамес Веселий.
0
Ще не підтримано

Радіймо друзі !

А ви не думали, що ті люди самі хочуть втекти хоч кудись з під обстрілів ? І такий варіант для них був кращий ?
Війна - справа військових, а не жінок з дітьми.

Я не меч, я тримаю меч.

Зображення користувача Олена Каганець.
0
Ще не підтримано

Втекти у Мордор? У них забрали телефони та документи. У Мордорі вони будуть рабами. Подейкують, що їх після таборів в Ростовській області хочуть відправити до Сахаліну. Я б краще вмерла на рідній землі, ніж тягнула рабське існування у країні-агресорі, яка прийшла на мою землю, щоб її завоювати, а народ підкорити.