Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Розвал ковідної афери в Україні: Коломойський зупинив примусову вакцинацію через Окружний суд Києва

Категорія:

Світ:

Ось ще один доказ фейковості цієї пандемії, карантину і примусової вакцинації. Бо коли олігарху Коломойському стало це невигідно, суд миттю пішов йому назустріч – дозволив його підприємству не заганяти своїх працівників на вакцинацію.

У цьому відео журналіст Дмитро Гнап розібрав ще одне резонансне рішення суду.

Як відомо, Ігор Коломойський контролює компанію Укрнафта, яка наполовину належить йому через офшори, а наполовину належить державі. Це дуже велике і дуже прибуткове підприємство. Єдина його проблема в тому, що мільярди від видобутку нафти й газу та продажу нафтопродуктів йдуть не в бюджет, а в кишеню олігарха Коломоцйського.

В листопаді минулого року нинішня влада взяла зобов'язання перед МВФ (аби отримати черговий їхній кредит) довести ковідовакцинацію українців до 17 млн. Для цього уряд зі своїм міністерством отруєння здоров'я вирішив задіяти адміністративний ресурс і поставили працівників державних установ перед вибором: вакцинація або відсторонення від роботи.

Мільйони людей примусом, як рабів, погнали на вакцинацію. У списку стратегічних підприємств, працівників яких примусили вакцинуватися, була й Укрнафта. Хто ж тоді буде працювати. Менеджери Коломойського розхвилювалися й звернулися до Окружного адміністративного суду Києва – вони оскаржують всі рішення Кабміну та МОЗу. У своєму позові вони попросили виключити Укрнафту зі списку стратегічних підприємств.

Окружний адмінсуд пішов назустріч і виніс ось таке рішення:

Коментує Дмитро Гнап:

Наші інтереси: 

Рішення Кабміну і МОЗу відсторонювати від роботи невакцинованих працівників є не тільки незаконними, але й безглуздими. Маємо приклад відсторонених вчителів, які судилися і позови яких були задовільнені. 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Микола Стригунов.
0
Ще не підтримано

Важливе уточнення - зупинив лише для своєї найбільшої та найприбутковішої фірми "Укранафта". До України в цілому це має мале відношення.

Якщо прагнеш чуда - створюй його!

Коментарі

Зображення користувача Микола Стригунов.
0
Ще не підтримано

Важливе уточнення - зупинив лише для своєї найбільшої та найприбутковішої фірми "Укранафта". До України в цілому це має мале відношення.

Якщо прагнеш чуда - створюй його!

Зображення користувача Микола Погорілець.
0
Ще не підтримано

Навіть лише для своєї - прецедент.
Нова зустріч Лева з Єдинорогом