Зображення користувача Володимир Щербина.
Володимир Щербина
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Новак Джокович і скандал в Австралії: першу ракетку світу не пустили на відкритий чемпіонат з великого тенісу

Категорія:

Світ:

Причиною стало те, що Джокович невакцинований, бо має протипоказання. Кілька провідних австралійських тенісистів виступили із заявами, що Джоковича необхідно депортувати.

З 17 по 30 січня в Австралії проходитиме відкритий чемпіонат з великого тенісу Australian Open. 6 січня в Мельбурн прилетів Новак Джокович (Novak Djokovic) – перша ракетка світу, 20-кратний володар «Великого шолому».

У Джоковича є медична довідка, що йому протипоказане вакцинування. Але його затримали в аеропорту, 6 годин тримали у відділу прикордонної служби, а потім помістили в карантинний ізолятор. У понеділок, 10 січня, буде розглядатися справа про анулювання його візи та депортацію. Тобто тепер у нього на все життя при оформленні візи у будь-яку країну перше питання в консульствах буде: «Чи депортували вас колись з якоїсь країни?» - він вимушений буде казати «Так». Австралія буде закрита для нього принаймні на 3 роки. Так саме можуть бути закриті ще деякі країни, де відбуваються міжнародні змагання з великого тенісу.

Кілька провідних австралійських тенісистів виступили із заявами, що Джоковича необхідно депортувати. А що тут такого? – якщо є можливість усунути сильного конкурента неспортивними методами, то чому би не скористатися…

Позавчора там же затримали чеську тенісистку Ренату Воракову (Renata Voracova), яка на сьогодні має 74 позицію серед тенісисток світу. Цікаво, що вона вже тиждень знаходиться в Австралії й навіть встигла провести кілька ігор. Раптом на неї «наїхали», що вона також не вакцинована. Прикордонна служба Австралії оголосила, що скасовує візу Воракової. Зараз її теж поміщено в карантинний ізолятор. МЗС Чехії зараз домовляється з австралійцями, щоб її не депортували, а дозволили добровільно виїхати та відмовитися від участі на Australian Open.

Ковідобожевілля виходить на нові орбіти…

Наші інтереси: 

Це вже не смішно. Істерія навколо модної хвороби триває.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Андрій Гарас.
0
Ще не підтримано

Безумство! Паразити лізуть на голову!

Радіймо життю граючи!

Коментарі

Зображення користувача Андрій Гарас.
0
Ще не підтримано

Безумство! Паразити лізуть на голову!

Радіймо життю граючи!

Зображення користувача Костянтин Струк.
0
Ще не підтримано

Ковідний комунізм - був чемпіон, а тепер ніхто!

Поки дихаю - сподіваюсь!

Зображення користувача Микола Погорілець.
0
Ще не підтримано

Світ поляризується. Значить, будуть чемпіонати в Чехії

Зображення користувача Андрій Гарас.
0
Ще не підтримано

Або Сербії!

Радіймо життю граючи!

Зображення користувача Володимир Щербина.
0
Ще не підтримано

Якщо не помиляюся, то зараз є три тенісисти, що 20 разів мали "Великий шлем". Тобто теоретично, якби Джокович виграв Australian Open, то він би став рекордсменом, котрий виграв 21 раз. А його цієї можливості позбавили.

Творю, отже існую.