Зображення користувача Володимир Щербина.
Володимир Щербина
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Поліція Нідерландів з надзвичайною жорстокістю розганяла демонстрацію проти ковідних обмежень

Категорія:

Мирну демонстрацію цькували собаками, били людей кийками по обличчях, буйствували місцеві тітушки.

Уряд Нідерландів ввів жорсткий локдаун на весь час різдвяних та новорічних свят. Це при тому, що в Нідерландах один з найвищих відсотків вакцинованих. У 17-мільйонній країні вакциновано двома дозами 12 мільйонів, майже 71% населення. А якщо додати тих, хто вакцинований поки що одною дозою, то рівень вакцинації буде 77,5%. Тобто майже все доросле населення. Проте кількість заражень зростає, так само як зростає кількість померлих. Замість того, щоб розібратися, чому поголовна вакцинація веде не до подолання хвороби, а до прямо протилежних наслідків – уряд ввів жорсткий локдаун. Закриті майже всі магазини, закриті заклади культури, скасовано святкові, культурні, спортивні заходи. Закриті бари й ресторани. Дозволяється запрошувати до себе не більше 2-х гостей. На вулиці (просто неба! на свіжому повітрі!) заборонено збиратися більше 4-х людей разом.

Вчора, 2 січня, обурені нідерландці вийшли на мирну акцію протесту. І нідерландська поліція показала, що вона нічим не відрізняється від «нашого “Беркуту”», котрий отримував задоволення від жорстокого побиття студентів, журналістів, учасників Майдану.

Мирну демонстрацію цькували собаками, людей били кийками по обличчях, разом з поліцією діяли «тітушки».

 

 

Ще раз підкреслю: це була мирна акція протесту проти обмеження свободи. І цю акцію розганяли з надзвичайною жорстокістю. Це ж не боротьба проти погромників з «антіфи», бойовиків BLM, «французьких» ліваків, котрі палять машини та громлять магазини. Ці люди не кидали в поліцію каміння чи коктейлі Молотова, не наїжджали на поліцію машинами. І «вдячна» поліція задовольняла  свої садистські прагнення на мирних людях.

Ось гарний репортаж Дмитра Гнапа про те, що відбувається:

 

 

Досвід України у 2013-14 роках показав, що така поведінка поліцаїв рано чи пізно викличе зворотну реакцію. Чи згадають нідерландці про свою гідність? Чи ще пам’ятають європейці про європейські цінності? Побачимо цього року.

P.S. Зверніть увагу на прапор у підтримку Дональда Трампа. Зараз такі прапори регулярно з’являються на акціях протесту у різних країнах. Дональда Трампа у цих країнах сприймають як символ протистояння світовим психопатам, які намагаються загнати народи світу у цифровий концтабір.

Наші інтереси: 

Світові еліти продовжують вводити все нові й нові обмеження. Народи поступово повстають проти цього. Напруга зростає.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи