Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

У Нігерії вакцини викидають на смітники, тому що вони нікому не потрібні

Категорія:

У Нігерії, де вакциновано від 2% до 4% населення, ковід-вакцину вважають настільки марною, що її доводиться цілими вантажівками викидати на смітник. Це – важлива ознака.

Нігерія – 200-мільйонна країна, де 70% живуть нижче рівня бідності, а середня зарплата складає 185 доларів (з урахуванням екстремального майнового розшарування, переважно люди отримують за свою працю менш як 100 доларів на місяць). При цьому Нігерія – прохідний двір як Африки, а й усієї Атлантики. Так що тут жителі не з чуток знають про небезпечні інфекції та епідемії, пише письменник Олександр Розов.

УВАГА! У Нігерії ніколи за жодних обставин не будуть викинуті на смітник діючі ліки. Навіть якщо у них закінчиться термін придатності, вони потраплять не на смітник, а на чорний ринок (де більшість жителів купує, зокрема, крадені чи прострочені антибіотики, оскільки на покупку за аптечною ціною в них просто не вистачає грошей). Якщо якісь ліки в Нігерії викидають на смітник – значить для цих ліків нема хвороби.

"Велике перезавантаження" виглядає все більш очевидною та огидною глобальною аферою через те, що на глобусі існують досить великі країни, де на культовий ковід звертають не більше уваги, ніж на звичайну малонебезпечну ГРВІ, причому ніякого апокаліпсису в цих країнах не відбувається.

Наші інтереси: 

Розуміємо, що триває глобальна афера. Не дозволимо себе дурити!

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи