Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Ляшко не соромиться й далі збагачувати Pfizer. Тепер Україна купить у фарм-монстра ще й «ліки»

Україна підписала договір із компанією Pfizer про основні умови закупівлі інноваційних ліків "Паксловід", про що заявив міністр "охорони" здоров'я Віктор Ляшко під час брифінгу. "Інноваційні ліки"  будуть застосовуватися для амбулаторного лікування хворих з коронавірусною хворобою. 

lyashko.jpg

Гляньте в ці очі. Хіба вони можуть обманювати?
Гляньте в ці очі. Хіба вони можуть обманювати?

За словами Ляшка, законтрактовано до закупівлі 300 тисяч курсів лікарського засобу, пише РБК-Україна.

"Як і анонсував раніше, Україна підписала договір із компанією "Пфайзер" про основні умови закупівлі інноваційних ліків " Паксловід" для амбулаторного лікування хворих з коронавірусною хворобою", - заявив Ляшко.

Використання цих ліків дозволить не допустити ускладнень, госпіталізації та смертей пацієнтів із COVID-19 з груп ризику.

"У листопаді 2021 року виробник цих ліків, компанія Pfizer оголосила результати клінічних досліджень. При призначенні "Паксловіда" протягом трьох днів після появи симптомів COVID відбувається скорочення госпіталізацій або смертельних випадків на 89 % та на 85 %, якщо лікування починати протягом п'яти днів", - повідомив міністр.

Наші інтереси: 

Розуміємо, що коронавірусна афера ще довго триватиме: вже ліки будуть закупати за державний кошт. Тобто вони планують й далі нагнітати коронавірусний психоз. Пригадую, як 2009 року Україна закупила Таміфлю від свинячого грипу. Тоді Юлія Тимошенко просувала цей препарат як панацею від свинячого грипу, навіть їздила зустрічати літак в Бориспіль разом з Петром Порошенком. Але пізніше виробник Таміфлю був викритий в шахрайстві. Також експерти ПАРЄ пізніше визнали, що пандемії грипу AH1N1 (свинячого грипу) не було, а паніку роздула ВООЗ. Історія повторюється. Але на жаль, вона не вчить. І затягнулася. Чому не розслідують, скільки грошей з держбюджету витрачається на цю ковідну аферу? Чому закупають ліки саме у Пфайзер? Вони пропонують кращі відкати та зручніші схеми?

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Саме так, у Файзера найкращі відкати. До речі, слово "інноваційні", вжите ЗМІ, одразу вказує на шахрайство.

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Коментарі

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Саме так, у Файзера найкращі відкати. До речі, слово "інноваційні", вжите ЗМІ, одразу вказує на шахрайство.

Все, що робиться з власної волі, – добро!