Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Вакцинована на 93% Ірландія вводить карантин та комендантську годину

Категорія:

Попри те, що Ірландія є однією з найбільш вакцинованих країн у світі, на сьогодні там спостерігається найбільша хвиля інфекцій. У листопаді Ірландія переходить до фази «часткового карантину» і вводить нічну комендантську годину. Уряд планує повний загальнонаціональний локдаун перед Різдвом.

Уряд Ірландії наполягає на введенні нових заборон, щоб позбавити людей їхніх громадянських свобод. Навіть за наявності паспортів вакцинації в Ірландії спостерігається 275-відсоткове зростання кількості випадків захворювання на коронавірус, пише Natural News.

Вже понад рік, як уряд Ірландії вдається до тоталітаризму та злодіянь, забираючи майно людей та загрожуючи їхнім основним правам людини. Уряд скористався карантином і державними обмеженнями медичної поліції, щоб змусити 93 відсотки населення робити ін’єкції мРНК.

Цей медичний експеримент пішов невдало: кількість інфекцій, госпіталізацій і смертей зросла вчетверте. Нове дослідження показує, що ефективність вакцин проти коронавірусної інфекції знизилася з 88% до лише 13% за кілька місяців.

Навіть після того, як Ірландія запровадила Covid-перепуски та заблокувала доступ до громадських місць невакцинованих, більшість вакцинованого населення продовжує страждати. Тепер уряд вдається до тієї ж тоталітарної тактики, яку вони застосовували останні два роки, щоб заблокувати як вакцинованих, так і невакцинованих.

Згідно з новими правилами локдауну, повністю вакциновані особи повинні обмежити пересування та ізолюватися від членів сім’ї, поки вони не пройдуть тест на антиген протягом п’яти днів після позитивного тесту на COVID-19. Уряд Ірландії також інструктує всіх вакцинованих людей «працювати вдома» та уникати контактів з іншими.

Протягом останніх двох років індустрія гостинності та розваг сильно потерпала від періодичного закриття. Лише три тижні тому їй нарешті дозволили знову відкритися. А тепер вводиться комендантська година. 

Нові обмеження використовують застарілі ідеї сегрегації та дискримінації, щоб змусити людей більше робити уколи. Люди, які вакцинувалися проти COVID-19, незабаром знову можуть вважатися «невакцинованими», і їхні COVID-перепустки вимкнуть.

Такий рівень медичної тиранії вже відбувається в Ізраїлі, і незабаром поневолення та геноцид загрожує й Ірландії.

 
 
Наші інтереси: 

Стежимо за вакцино-безумством в інших країнах, щоб не допустити подібного в Україні.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Справжньою метою вакцинації є не боротьба з вірусами, а винищення людей – https://www.ar25.org/node/49732

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Коментарі

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Справжньою метою вакцинації є не боротьба з вірусами, а винищення людей – https://www.ar25.org/node/49732

Все, що робиться з власної волі, – добро!