Зображення користувача Ігор Каганець.
Ігор Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Людство 2.0: Лікар попереджає про нові технології вакцинації – інтерв'ю з Керрі Мадей

Світ:

Доктор Керрі Мадей, терапевт та остеопат, протягом 19 років керувала двома клініками в штаті Джорджія, США. Вона з дитинства захоплювалась вакцинами, особливо дуже розрекламованою вакциною проти правця. Вона була здивована, коли їй не вдалося знайти жодного колеги, який би коли-небудь мав справу з «випадком правця».

210605kerrimadey-3.jpg

Доктор Керрі Мадей, терапевт та остеопат
Доктор Керрі Мадей, терапевт та остеопат

Це не давало їй спокою, що й підштовхнуло її до наступних досліджень. На свій подив, вона дізналася, що у вакцині є добавка для стерилізації жінок.

Її скептицизм щодо щеплень зростав, і доктор Мадей почала дедалі більше досліджувати сферу вакцинації. Глибокі дослідження привели її до відкриття нових технологій в нових вакцинах проти COVID-19, і вона забила на сполох.

Доктор Мадей стала інформатором та надала доступ до своїх знань великій кількості людей за допомогою лекцій, інтерв'ю та відеоматеріалів. Її заклик пробудження до всього світу: "Human 2.0: Wake Up Call To The World", швидко розповсюджувався в Інтернеті доти, поки не став жертвою цензури YouTube & Co.

Доктор Мадей безстрашно та невтомно продовжує викривати приховані наміри. Сьогодні вона уточнює мету, яку уряд переслідує спільно з фармацевтичною промисловістю і такими технологічними гігантами, як Google і Microsoft та ін., щоб якнайшвидше вакцинувати все населення світу.

Кореспондент Kla.TV зміг взяти інтерв'ю у доктора Кері Мадей. Те, що вона розкриває в цьому інтерв'ю, одночасно лякає та тривожить. Але переконайтеся самі, які технології та методи впроваджуються у зв'язку з вакциною COVID-19. Не можна ігнорувати припущення про те, що точиться величезна битва, яка зачіпає все людство, і її відкриття в цьому зіграло не останню роль.

 

 


Початок інтерв'ю: 

Ден: Добрий день, пані Мадей. Дякую, що Ви погодилися дати інтерв'ю.

Др. Мадей: Дякую, що запросили мене. Мені буде дуже приємно поспілкуватись із Вами.

Ден: Так. Припустимо, я цілком вірю в захворювання на Covid і згоден з усіма оприлюдненими правилами. Одягаю маску, куди б я не йшов, і дотримуюся дистанції. І я можу погодитися з усіма заходами обмеження, але у цю нову вакцину вкладені мільярди. Багато компаній конкурують одна із одною за те, щоб виробляти найбільш безпечну та ефективну вакцину. Тобто, якщо у нас буде вакцина, ми повернемося до нормального життя. Що Ви про це думаєте?

Др. Мадей: Ну, я б сказала людям, що нам насправді потрібно зупинитися та серйозно подумати про це, чому ця вакцина, як досі жодна інша вакцина або ліки із раніше створених, так активно просувається. Ми пропускаємо випробування на безпеку, ми не проводимо досліджень на тваринах, і люди повинні знати, що це небезпечна вакцина, бо протилежне не доведено. І у мене, як і у інших моїх колег, є підозра, чому не тестують її на тваринах. І причина полягає в тому, що попередні спроби протягом останніх двадцяти років випробувати подібну вакцину, (а це зовсім інша вакцина), провалились під час тестування на тваринах. Наприклад, в дослідженнях на тваринах в минулому, коли вони давали таку модифіковану матричну РНК або модифіковану ДНК-вакцину, тварини спочатку виглядали дуже здоровими зі своїми імунними системами. Прекрасно, було схоже на успіх! У зразках крові підвищився рівень антитіл, а також покращилась т-клітинна імунна відповідь. Чудово!

Але в експерементах на тваринах проводять випробовувальний тест. Тобто, спостерігають за щепленою твариною, яку заражену вірусом. Цей тест неетично проводити на людях, тому експерементують лише на тваринах. Спершу зразки крові виглядали доволі добре, але коли їх заразили вірусом та бактеріями, розпочалися значні проблеми. Насправді, щоразу у тварин розпочиналась цитокінова реакція, запальний процес, відбувалось загальне погіршення стану здоров'я тоді, коли їх свідомо піддавали впливу вірусу або бактерій. Вони ставали справді хворими, у них було сильне запалення легенів, більше проблем із печінкою і більше смертей. І якщо це відбувалося майже щоразу при випробуванні попередніх видів вакцин такого роду, ми могли б очікувати, що це станеться і з цією, тією самою вакциною, яку вони намагаються випробувати на нас.

Припустимо, ми пройшли цю вакцинацію. Спочатку все це виглядає добре, чи не так? А пізніше люди можуть захворіти на звичайну застуду, грипп або ковід-20, або на будь-що завгодно. Я, як і мої інші колеги, переконана, що зросте смертність, захворюваність, кількість проблем - і, підозрюю, вони не будуть звинувачувати в цьому саму вакцину, тому що зараз виробники вакцин не несуть жодної відповідальності, вони просто скажуть: така природа цього нового вірусу. У всьому звинуватять вірус. Ми повинні бути дуже обережними, тому що ця вакцина не є безпечною вже на основі тих даних, які у нас є на сьогодні. Тільки цього вже має бути досить.

Також ця вакцина є цілком новою для людства. Зовсім невідомою. Вона буде пов’язана з ДНК, РНК, геномом, генами. Всі ці слова по суті означають одне й те саме. Геном - це те, що робить нас людьми. Це наша програма. Те, що змушує нас рости, змушує нас розмножуватися, розвиватися, зцілюватися – це все повинен знати та робити організм. Тому, коли вони будь-яким чином маніпулюють цим – одна маленька зміна може мати руйнівні наслідки. Це може привести до раку, мутагенезу, мутагенів та аутоімунних розладів. Отже, ці наслідки можуть стати помітними тільки в майбутньому. Це щось зовсім нове.

Дослідження не проводяться належним чином, все надто поспішно. Також потрібно зважати на тривалі дослідження, жодне із яких не завершиться до жовтня 2021 року. А це означає, що всі ми будемо у центрі грандіозного експерименту, коли з’явиться ця вакцина. Це неймовірно, чи не так? Отже, це нагадує про Нюрнберзький кодекс часів Другої світової війни. На нас не повинні проводити експерименти без нашої згоди. Але сьогодні ви повинні зрозуміти: ми є учасниками такого експерименту.

Ден: Так! Та навіть жовтень 2021 року – це зашвидко. Скільки часу, зазвичай, потрібно для перевірки вакцини на безпечність?

Др. Мадей: Хороше дослідження має тривати від десяти до п'ятнадцяти років. Зараз говорять про п'ять років. Гаразд, хоча п'ять років – це занадто швидко, однак повіримо їм на слово. Проте через п'ять років це навряд чи можливо, а сьогодні це потрібно зробити менш ніж за рік.

Ден: Менше ніж за рік… І можна припустити, що вони почнуть використовувати військових, як піддослідних кроликів, для проведення майбутніх випробувань. Цікаво, хто першим буде щеплений, і чи почнуть вони вимагати наявність щеплення для авіаперельотів і такого іншого?

Др. Мадей: У тому й проблема! Зараз ми усі перебуваємо в центрі грандіозного експерименту і не знаємо, що буде далі. Я хотіла б нагадати людям, що ця вакцина використовує технологію під назвою "Трансфекція" (введення генетичного матеріалу в клітини ссавців). А це означає, що це така сама технологія, яку вони використовували для генетично модифікованих організмів. Люди, напевно, давно зрозуміли, що ГМО-фрукти та овочі безплідні – вони, зазвичай, не відтворюють власне насіння. Так може статися і з людиною.

Крім того, ці овочі не такі корисні, вони не мають того поживного складу, який мав би нормальний органічний здоровий фрукт і овоч. Якщо подивитися на тварин, які генетично модифіковані, то вони живуть не так довго, у них дуже короткий термін життя. А тепер щодо людей. Це, безперечно, змінить нас генетично, і ми можемо чекати таких самих наслідків. Нам насправді потрібно зупинитися та розібратися з цим!

Вони виправдовують використання такої вакцини тим, що можуть виготовити її дуже швидко, зробити велику кількість та розповсюдити. І насправді, це єдина причина, на якій вони ґрунтуються, щоб використовувати саме такі вакцини.

Ден: Ну, вони також виходять із того, що сам ковід неймовірно небезпечний. Чи погодитесь Ви з цим – я говорив із товаришем незадовго до цього, і він сказав: "О, це вдесятеро смертельніше за грип!" ? Я не бачу цієї цифри навіть в офіційній статистиці.

Др. Мадей: Ні, всі дані підтверджують, що це зовсім не так смертельно. СDC, Всесвітня організація охорони здоров'я – всі ці організації визнають, що це не так смертельно. Ми можемо його порівняти з свинячим грипом, однак, ми для боротьби проти нього не закрили весь світ, чи не так? Ви ж знаєте, що даними дуже маніпулюють ...

Ви ж знаєте, що даними дуже маніпулюють ...

Ден: Саме так.

Др. Мадей: ... і тут оперують багатьма фальшивими цифрами, і з такою кількістю помилок, я не можу сказати, що цього не було... . Я думаю, це навмисно. Це навмисно, тому що, коли у вас є – наприклад, штат Флорида, який має понад 300 лабораторій, які повідомляли про 100% позитивних результатів тестів… це не помилка, це окремі лабораторії. І тоді це досліджували і виявили, що менше 10% були насправді позитивними, а не 100%. Тут щось не так. Це можна спостерігати не тільки в інших штатах США, але й в інших країнах світу! Зачекайте, що тут відбувається? Ми бачимо, що все повторюється у всьому світі. Тож ми бачимо, що тут відбувається щось більше.

Знаєте, це не просто маніпуляція даними. Коли ти дивишся на те, як люди вкладають у це так багато фінансів. Тут крутиться багато грошей. І наполягають на цій вакцині, звичайно ж, люди, які будуть заробляти на ній.

І крім того, світова громадськість повинна знати, що ми не отримаємо жодної компенсації від цих виробників вакцин, якщо це нам зашкодить… Вони не несуть відповідальності, жодної відповідальності. Якщо ви помрете, якщо хтось помре, якщо хтось покалічиться, якщо у когось будуть у майбутньому побічні дії або хвороби від вакцинації – це нещастя. З цим нічого не поробиш. Вони зароблять усі свої гроші, всі свої гроші, а ми постраждаємо. Чи це справедливо; як це може бути правильним, як це може бути законним??? Уявіть, що у вас є самодостатнісь (економічна незалежність), щоб зробити будь-який продукт, який ви коли-небудь хотіли зробити. Вам не потрібно робити дослідження та розробку належним чином, вам не потрібно робити тестування на безпеку. Ви просто запускаєте товар на ринок, і ви можете заробити на ньому стільки грошей, скільки захочете, і ви ні за що не відповідаєте. Уявіть! Ми б ніколи не купили автомобіль, випущений таким чином, а вони хочуть це зробити з нашими тілами! Наш організм набагато цінніший за товар, ніж будь-який інший продукт!!!

Ден: Так, це правда. Вчора я слухав ваше інтерв'ю з доктором Кауфманом (доктор Ендрю Кауфман – доктор медицини, бакалавр біологічних наук). Не могли б ви розповісти нам, що це за явище, яка називається люцифераза, а також, що це за патент Білла Гейтса, який має дивну нумерацію до нього?

Продовження на сторінці www.kla.tv/17730

Наші інтереси: 

Пізнаємо нюанси вакцинаційної афери. Шахраї мають бути покараними. 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Сергій Білецький.
0
Ще не підтримано

врешті-решт, все стає зброєю

Коментарі

Зображення користувача Сергій Білецький.
0
Ще не підтримано

врешті-решт, все стає зброєю