Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Вихід з ЄС, проти мігрантів і локдаунів: передвиборча програма правих Німеччини

11 квітня у Дрездені (Німеччина) пройшов з'їзд партії "Альтернатива для Німеччини" (АдН), на якому ухвалили програму, з якою партія піде на вибори до Бундестагу, що мають відбутися у вересні цього року.

21041201.jpg

Фото: EPA

Значна більшість делегатів висловилася за вихід Німеччини з Євросоюзу і проти локдауну. Вони закидають німецькому уряду насаджування "політики страху", повідомляє ліво-ліберальна DW

"Альтернативу для Німеччини" ліберальні ЗМІ називають право-популістською партією, а її вимоги називають радикальними. 

В ухваленій одностайно делегатами з'їзду програмі йдеться про вихід Німеччини з Євросоюзу, заборону на возз'єднання сімей для біженців, повернення контролю та "фізичних бар'єрів" на кордонах Німеччини, загальнонаціональні референдуми, відмова від євро, заборона мінаретів та підтримка традиційних родин,

"Ми вважаємо необхідним вихід Німеччини з Європейського Союзу та заснування нової європейської економічної спільноти та спільноти за інтересами", – йдеться у програмі партії.

В ухваленій резолюції щодо політики протидії поширенню коронавірусної інфекції АдН вимагає завершення локдауну. Партія закидає німецькому уряду насаджування "політики страху" та проти примусу вакцинації і тестування на коронавірус. АдН також проти обовя'зкового носіння захисних масок.

Питання двох кандидатів, які очолять список партії на виборах, вирішили з'ясувати до кінця травня шляхом голосування серед членів політсили. Одним з них вочевидь стане співголова партії Тіно Крупалла (Tino Chrupalla).

На попередніх виборах до Бундестагу у 2017 році АдН набрала 12,6 відсотка голосів. Це – третій результат після консерваторів та соціал-демократів. Досить сильними є позиції АдН у східнонімецьких землях. 

 

 

Наші інтереси: 

Розуміти, що політика Німеччини та Євросоюзу не подобається корінним жителям країни. 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Юлія Гаркуша.
0
Ще не підтримано

Цікаво, чи існують місця, де «кукіль» не засівають?)

Коментарі

Зображення користувача Микола Стригунов.
0
Ще не підтримано

Німеччина з Євросоюсу виходить, а Україна намагається увійти...

Якщо прагнеш чуда - створюй його!

Зображення користувача Юлія Гаркуша.
0
Ще не підтримано

Посміхнуло німецьке почуття гумору) На плакаті з написом «Мати мультикультуралізму» Ангела Меркель зображена в образі головної героїні роману пролетарського письменника М.Горького. Це сприймається як прозорий натяк на тотожність мультікультуралізму та пролетарського інтернаціоналізму))

Зображення користувача Сергій Білецький.
0
Ще не підтримано

поневолені до світу люде

Зображення користувача Володимир Самотий.
0
Ще не підтримано
Зображення користувача Юлія Гаркуша.
0
Ще не підтримано

Цікаво, чи існують місця, де «кукіль» не засівають?)