Зображення користувача Володимир Щербина.
Володимир Щербина
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Чергове дивне самогубство полісмена, що охороняв Капітолій 6 січня

Спецтема:

Складається враження, що хтось планомірно прибирає свідків, які могли би дещо розказати, що насправді сталося.

Пішов з життя вже третій полісмен, що охороняв Капітолій 6 січня, коли там сталися "незрозумілі" події. Першій вчинив дивне самогубство. Чоловік, який не мав жодних депресивних ознак, позитивно оцінювався колегами, нормально спілкувався в день свого «самогубства» з сім'єю - раптом здійснює самогубство. Доволі дивно. Наступний раптом потрапляє в автомобільну аварію і гине. Тепер вже третій без жодних депресивних ознак раптом вирішив вкоротити собі віку. Це все дуже нагадує прибирання свідків.

Є купа відео, які з'явилися 6-7 січня, на яких видно, що на визначених ділянках охоронці Капітолію самі відкривають проходи в огорожі, запрошують протестантів всередину, нормально спілкуються з протестантами і самі проводять їх до приміщення Конгресу. І одночасно на інших ділянках створюють бійки.

Скориставшись саме цими "бійками", демократи організовують "евакуацію членів Конгресу", а потім, вже вночі, як справжні злочинці, терміново здійснюють "сертифікацію виборів", відмовившись навіть вислухати сенаторів, котрі вказували на необхідність перевірки чесності голосування.

І ось тепер уходять з життя полісмени, що охороняли Капітолій. А також вкоротив собі віку чоловік, що «засвітився» в кабінеті Ненсі Пелосі (при тому він вчинив оригінальне самогубство, здійснивши собі багато ножевих ударів у різні ділянки тіла).

Складається враження, що дійсно прибирають свідків, які могли би дещо розказати, а що насправді сталося 6 січня. При тому демократи намагаються "навішати всіх собак" на Дональда Трампа, одночасно всіляко перешкоджаючи  реальному розслідуванню, а що саме сталося 6 січня біля Капітолію...

 

Наші інтереси: 

Демократична партія США поступово відходить від справжнього політичного змагання, натомість перетворюється на сумнівну структуру, яка готова задля своїх прагнень на будь-який злочин.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Ласкаво просимо до церкви програмістів Aryan Softwerk

Стартап Aryan Softwerk запрошує ІТ-фахівців спільноти Народний Оглядач до освоєння ринку самоорганізації арійських церков

Метою «церкви програмістів» Aryan Softwerk є колективне досягнення Царства божого шляхом розробки софту для самоорганізації шляхетних духовних демосів – арійських церков. Розробка церковного софту –...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Уже зрозуміло, що це узурпація влади безжальною бандою.

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Коментарі

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Уже зрозуміло, що це узурпація влади безжальною бандою.

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Ігор Маціон.
0
Ще не підтримано

І протистояти цій банді законними засобами, як намагався чинити Трамп, не можливо. Дієвим може бути лише лише велелюдний Майдан по всій країні. А охороняти цей Майдан від безжальної банди мають мілітарні формування громадян з легальною зброєю.

Звабити багатьох з отари - ось твоє завдання.

Зображення користувача Микола Стригунов.
0
Ще не підтримано

Чому немоможливо? У Трампа ж виходить наполовину успішно. Щоправда, повністю успішним та остаточним буде лише запропонований тобою, шановний добродію Ігоре, варіант. І, Дональд Трамп потроху підштовхує пасивних американців саме до нього.

Якщо прагнеш чуда - створюй його!