Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Релігійні лідери закликають американців приєднатися до битви Добра проти зла

Спецтема:

Пастор Брайан Гібсон приєднався до групи релігійних лідерів та тисяч мітингувальників у Вашингтоні 12 грудня, щоб подати до уряду петицію про чесні вибори та продемонструвати підтримку президенту США Дональду Трампу.

"Я вважаю, що злі люди вкрали американські вибори, і патріоти та народ Божий збираються повстати", – сказав Гібсон для The Epoch Times.

"Це абсолютно той момент, коли "Ми – народ". І я кажу вам: якщо американські чоловіки не почнуть діяти як американські чоловіки, ми будемо мати таке життя, як у китайців, під комуністичним управлінням. Тож це – ключовий момент. Це – боротьба добра проти зла. І це – не республіканці проти демократів. Це – американське проти комуністичного".

У Гібсона є церкви в Техасі та Кентуккі, і через свою організацію PG.Today він допоміг відкривати церкви під час їх закриття по всій країні із-за «пандемії».

“Вони нас закривають, а ми заходимо і тиснемо на пасторів, щоб вони відкрили їх", – сказав він. Гібсон заявив, що його організація допомогла 5000 церквам знову відкритись попри наказ губернаторів їх закрити протягом перших трьох тижнів локдауну на початку цього року”. 

“Чоловіки та жінки Божі не дозволять затоптувати наші права, закарбовані Першою поправкою. Це – не Іран. Це – не Північна Корея. Це – не Китай. Це – не В'єтнам. Це – Америка, і патріоти будуть відстоювати Конституцію", – сказав він.

Зараз судова система взяла до уваги декілька випадків щодо припинення наказів, що конфліктують з правами Першої поправки. 15 грудня Верховний суд США припинив "пандемічні" обмеження щодо відвідування молитовних будинків у Нью-Джерсі та Колорадо, у двох окремих судових справах. За два тижні до цього суд постановив (з рахунком 5 до 4), що пов’язані з пандемією обмеження на відвідування молитовних будинків губернатора Нью-Йорка Ендрю Куомо, певно порушують Конституцію США.

Пізніше 10 грудня суддя Вищого суду Каліфорнії Грегорі Пулскамп виступив з уїдливим докором до губернатора Гевіна Ньюсама, ухваливши рішення проти «всіх ковідних обмежень, яке не дозволить порівнювати молитовні будинки з їхніми улюбленими підприємствами, такими як Walmart та кіновиробництво».

Наші інтереси: 

Позитивний приклад релігійно-громадської самоорганізації.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Сергій Білецький.
0
Ще не підтримано

коли люди діють раціонально, ухвалюють рішення, які максимізують корисність.радію

Коментарі

Зображення користувача Микола Стригунов.
0
Ще не підтримано

Справа в тому, що, це не лише американське проте комуністичного, а й божествене проти диявольського!

Якщо прагнеш чуда - створюй його!

Зображення користувача Микола Стригунов.
0
Ще не підтримано

І, оці події, ймовірно, призведуть до розділення американців. І, для самих американців буде набагато краще, аби це було хоч почасти добровільним! Тобто, для американців буде набагато кращим, якщо прихильники Бога почнуть самі відділяти себе від прихильників диявола.

Якщо прагнеш чуда - створюй його!

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Вмикається енергетика релігійної дії. Це найпотужніша сила в США. Вона на стороні Трампа. Починається священна війна проти зла - паразитів, брехунів, збоченців, зрадників. Дай Боже!

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Зірка Вітошинська.
0
Ще не підтримано

Дуже корисна подія : чітке розділення між добром і злом, і це - по всьому світі.

Надто довго панував диявольський туман !

Творимо разом Вільну Українську Державу Гартленд !

Зображення користувача Сергій Білецький.
0
Ще не підтримано

коли люди діють раціонально, ухвалюють рішення, які максимізують корисність.радію

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Тепер ми бачимо, що є американський народ (народний організм) і є американська політична нація (спільнота, об’єднана громадянством США). Американський народ за Трампа. Ядром американського народу є білі протестанти.

Все, що робиться з власної волі, – добро!