Зображення користувача Володимир Щербина.
Володимир Щербина
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

США в точці біфуркації, яка вирішить долю США і цілого світу

Спецтема:

Незабаром вибори Президента США. І чим цікаві вибори в цій країні, на відміну від різних псевдодемократичних режимів типу РФ, то це тим, що до останнього моменту невідомо, хто переможе.

Хоча зараз більшість ЗМІ стверджують, що перемагає Байден (та ще з великим відривом), але я вже писав, що зараз в США склалась нездорова атмосфера, коли соціологічні опитування не дають адекватної картини. Тому справжній результат буде відомий тільки після офіційного оголошення.

Якщо переможе Трамп, то збережеться курс останніх чотирьох років: скорочення податків, підтримка національного капіталу, повернення до США виробничих потужностей (особливо в галузях, що мають значення для національної безпеки – насамперед медичної та фармакологічної), зміцнення НАТО (зокрема шляхом примушення європейських партнерів витрачати на оборону стільки, скільки передбачено договором), розширення військової співпраці з країнами Східної Європи (Польща, країни Балтії, Румунія, Україна). Поступовий вихід американських військ із тих воєн, де США «загрузли» без надії на реальний позитивний результат. Більше уваги приділятиметься досягненню мети за допомогою дипломатії. Те, що Трамп примудрився посадити за стіл переговорів і примирити сунітські монархії Близького Сходу та Ізраїль – це просто чудо. До речі, цікавий момент. Трампа не люблять високі чини міністерства оборони. Натомість його поважають бойові офіцери, бо саме він прибрав дурні заборони Обами «не стріляти у відповідь» (ну просто, як у Зеленського!) і купу інших заборон, які ускладнюють виконання бойового завдання.  При Трампі військові отримали свободу дій, тому із задоволенням «покришили» вагнерівців, ліквідували іранського «генерала» терориста Касема Сулеймані тощо. Щось останнім часом не чути про ІГІЛ, Аль-Каєду тощо, які розквітли при Обамі.

Якщо переможе Байден, то почнеться згортання курсу Трампа і впровадження соціалістичних програм. Байден вже обіцяв збільшення податків під нібито благовидним приводом збільшення різних соціальних програм. Хоча світовий досвід свідчить про те, що надмірне збільшення соціальних програм веде до збільшення числа соціальних паразитів та зростання корупції серед чиновників, які займаються перерозподілом соціальної допомоги. Байден збирається легалізувати в США кілька мільйонів нелегальних мігрантів. Тобто тих, хто стане отримувати різну державну допомогу, а відтак голосуватиме за тих, хто дає більше «надурняк», тобто за демократів. Також Байден проголосив у своїй програмі сумнівну «зелену ініціативу» Александрії Окасії-Кортес, яка призведе до знищення видобувної промисловості США (а відтак до ренесансу нафто-газових галузей автократій Ірану, Росії та Венесуели), до фактичного знищення авіації та великих проблем з житлом. Також почнуться реальні дискримінаційні заходи проти білої та жовтої раси, що аж ніяк не сприятиме розвитку. Ще Байден обмовився, що збирається збільшити Верховний Суд США з дев’яти до п’ятнадцяти суддів. Тобто хоче ввести до складу суду одразу 6 нових продемократівських суддів і таким чином порушити рівновагу в бік ліваків. Коли зараз журналісти питають у Байдена про Верховний Суд, чи збирається він дійсно його збільшити – Байден постійно уходить від відповіді. Що непрямо свідчить про те, що він дійсно збирається це зробити.

То ж, що буде у день виборів.

Як я вже писав, продемократівські ЗМІ переконують нас у великій перевазі Байдена над Трампом. Хоча серйозні соціологічні служби Gallup та Rasmussen дають приблизний паритет обох кандидатів. Брехня ЗМІ спрямована на те, щоб у разі перемоги Трампа звинувачувати його у підтасовках, тому що нібито опитування показували його програш.

А от керівники демпартії, схоже, знають справжній стан речей, тому вже готуються до здійснення масових заворушень одразу після виборів. Пам’ятаєте, як Гіларі Клінтон вже зверталась до Байдена із закликом «в жодному разі не визнавати перемогу Трампа». Низка провідних демократів також висловилася про те, що за жодних умов не визнають перемоги Трампа. Нещодавно в мережі «сплив» відеозапис переговорів активістів демпартії у Вашингтоні про те, як у день виборів організувати заворушення з блокуванням відділків поліції та штурмом Білого Дому. Мер Вашингтону демократка Мюріел Баузер (Muriel Bowser) влітку під час заворушень свідомо відводила поліцію від Білого Дому, даючи можливість погромникам атакувати резиденцію Президента. Тож сценарій демократів штурмувати Білий Дім у день голосування є цілком можливим.

Отже, в день голосування 3 листопада можна очікувати спалахів насильства та погромів у Вашингтоні, Лос-Анджелесі, Нью-Йорку, Чикаго, Портленді та низки інших міст з мерами-демократами.

Тут хочу згадати слова історика Євгена Понасенкова. Цитую не дослівно, тільки суть. Якщо переможе Трамп, то буде насильство, погроми, кровопролиття, організовані демократами, BLM, антифа та іншими ліваками. Але ці погроми будуть рано чи пізно придушені, бо Трамп, який вже не буде зв’язаний підготовкою до виборів, зможе оперативно організувати національну гвардію та армію на придушення погромів. Якщо ж переможе Байден, то теж буде насильство, але дещо віддалене в часі, натомість набагато масштабніше та кривавіше.

Отже, розвину думку історика й опишу свій варіант розвитку подій. Якщо переможе Трамп, то у перші ж години після перемоги будуть масові заворушення, погроми, насильство. Врешті-решт це буде придушено, але значна кількість ліваків встигне заховатися. І буде потихеньку готуватись до наступного зручного моменту для заворушень. Якщо переможе Байден, то одурілі від отриманих можливостей ліваки почнуть негайно запроваджувати соціалістичну програму. За деякий час глибинна Америка відчує, що її намагаються знищити, тому вийде зі зброєю на свій захист. І за доволі короткий час відбудеться своєрідна американська «реконкіста», коли будуть фізично знищені антифа, BLM та інші ліваки. Після чого в США знову діятимуть демократичні закони.

З точки зору пересічного громадянина краще перемога Трампа і продовження спокійного відродження США, хоча й зберігається значна ракова пухлина лівацтва, котра буде час від часу виходити на поверхню.

А з точки зору історичного процесу може краще і перемога Байдена, бо після цього за деякий час відбудеться радикальне повстання правої Америки, яке повністю знищить все лівацтво та установить правий курс розвитку на багато років наперед. Це як у нас Владімір Путін, як антагоніст, та російська агресія на сході стали стимулом відродження українства.

Отже, чекаємо на третє листопада і бажаємо перемоги правій Америці. 

Наші інтереси: 

Перемога Дональда Трампа і праве відродження в США, Україні та цілому світі. 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Сергій Білецький.
0
Ще не підтримано

"ракова пухлина лівацтва".семітський світогляд несе більшу шкоду за ракові пухлини.радію

Коментарі

Зображення користувача Сергій Білецький.
0
Ще не підтримано

"ракова пухлина лівацтва".семітський світогляд несе більшу шкоду за ракові пухлини.радію

Зображення користувача Костянтин Сварг.
0
Ще не підтримано

от ,якось, внутрішній голос не вірить у перемогу Трампа...здається, що демократи візьмуть гору...

Зображення користувача Зірка Вітошинська.
0
Ще не підтримано

Прекрасна аналіза, Володимире, годжуся !

Поларизація американського суспільства - така же, як і в українського.

Це дуже сприяє оновленню відчуття добра і зла, а отже, й очищення !

Тоді, неминуче, почнеться відродження Простору волі й Творення...

Творимо разом Вільну Українську Державу Гартленд !