Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

На півдні України проходять тренування танкових і десантно-штурмових підрозділів Збройних Сил України

У танкових і десантно-штурмових підрозділах, які підпорядковані командуванню Об’єднаних сил Збройних сил України та несуть бойову службу на південному напрямку, тривають практичні заняття з бойової підготовки.

Про це повідомляє Командування об'єднаних сил ЗС України.

"Танкісти відпрацьовують водіння по пересіченій місцевості, розгортання у бойовий порядок, вихід на визначені рубежі, а також дії під час оборони та контрнаступу", зазначив командувач об’єднаних сил ЗС України генерал-лейтенант Сергій Наєв.​

Десантники виконують завдання з вогневої підготовки: стрільби зі стрілецької зброї, великокаліберних кулеметів, метання ручних гранат тощо. Крім того, військовослужбовці відпрацьовують питання тактичної, інженерної та медичної підготовки.

Наєв також зауважив, що заняття проходять в умовах максимально наближених до бойових.

Особовий склад демонструє високі професійні якості та майстерність щодо знищення танків, кулеметних обслуг і піхоти противника, що свідчить про результативність проведених занять та тренувань, підрозділи готові до дій за призначенням, - наголосив командувач.

 

Наші інтереси: 

Зміцнення Української Армії. Військові навчання проводяться на півдні України як раз тоді, коли РФ проводить свої військові навчання Кавказ-2020 в Криму.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи