Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Лише 6% нібито «коронавірусних» смертей були прямо пов’язані з Covid-19 – CDC (США)

Категорія:

Без зайвого шуму і помпи американський Центр контролю захворювань (CDC) опублікував визнання в тому, що тільки 6% випадків смерті були викликані безпосередньо самим коронавірусом. Коментуючи графіки, у яких враховано вік померлих, супутні захворювання та інші умови, що призвели до летальних наслідків, які раніше трактувалися як «смерть від COVID-19», експерти CDC визнають, що показники смертності від початку не були вірні.

Навіть з урахуванням всіх хитрощів і виправдань Центру виходить, що лише 9684 випадків смерті були безпосередньо пов'язані з коронавірусом, пише кандидат мед. наук Олександр Баранець, посилаючись на доктора Дж. Меркола.

У своєму Твіттері колишній репортер "Нью-Йорк Таймс" Алекс Беренсон підкреслює наступне: тільки деякі супутні захворювання, такі як пневмонія, частково можуть бути викликані COVID-19.

Водночас зі статистики ковідної смертності слід виключити всі інші смерті, які явно не пов'язані цією інфекцією, помістивши їх в розряд померлих «з коронавірусом» (мабуть, просто за результатами тестування), а не «від коронавіруса».

Смертельні випадки насправді були викликані хворобою Альцгеймера, сепсисом, деменцією, раком та іншими формами важкої патології.

Крім того, з коронавірусної статистики необхідно виключити всі випадкові смерті та отруєння.

Виявлення відмінностей між смертю «від вірусу» і смерті "з вірусом" важливо для того, щоб знати справжні масштаби ковідної смертності. Як було сказано вище, ця смертність в сумі становить 9 684 випадків, що багаторазово (майже в 17 разів) нижче в порівнянні з нібито 164 280 випадками, про які кричать провідні ЗМІ.

Наші інтереси: 

Стежити за повідомленнями щодо "страшного смертоносного коронавірусу", аналізувати цифри і факти смертності, робити висновки, не покладатися на брехливих політиків та не вірити мейнстримним ЗМІ.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи