Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Які підступні рішення приймає влада на карантині. Політична кухня (відео)

Поки народ сидить на карантині вже другий місяць, влада крутить свої справи: призначають без конкурсу (бо ж карантин – надзвичайна ситуація!) потрібних людей на державні посади, закуповує товари медзахисту для лікарів удвічі дорожче в Китаї, вкотре звільняють директора НАБУ Ситника та раптово звільняють керівників митниці і податкової Нефьодова і Варланова.

20042805.png

Сергій Варланов

Обидва чиновники дізнаються про своє звільнення пост фактум і називають його політично вмотивованим. Приводом для цього звільнення стала гучна заява Ігоря Уманського, який три тижні був міністром фінансів в останньому уряді.

В п’ятницю Уряд прийняв рішення призначити за спрощеною процедурою, а не через публічний конкурс, Голову Державної податкової служби та заступника голови, Держсекретаря міністерства інфраструктури та Голову Державної аудиторської служби. Співбесіди буде проводити заступник міністра Фінансів. І саме міністр фінансів подав на звільнення Нефьодова, Варланова та інших, зауважила народна депутатка Альона Шкрум.

"Слуги народу" виконують програму дій Олександра Дубінського (який, як відомо, представляє інтереси Ігоря Коломойського). Спочатку звільнили Гончарука (прем'єр міністра в першому уряді Зеленського), потім Рябошапку (попереднього генпрокурора), тепер – Максим Нефьодов.

А поправку Дубінського, через яку бюджет України за кілька місяців недоотримав 2 млрд. гривень, не помічають! 

Не піднімають і питання, ЧОМУ товари медзахисту для лікарів закуповують вдвічі дорожче в Китаї, хоч тендер виграла українська фірма, яка шиє костюми за 250 гривень. 65 млрд. є у спецфонді, навіщо економити!  

 

Наші інтереси: 

Стежити за "новою владою Зеленського", яка банально і нахабно "пиляє" держбюджет та використовує так званий карантин для призначень "своїх" людей на посади.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Сергій Білецький.
0
Ще не підтримано

крадії-крадуть, шахраї-шахраюють, брехуни-брешуть.арійці-працюють.радію!

Коментарі

Зображення користувача Сергій Білецький.
0
Ще не підтримано

крадії-крадуть, шахраї-шахраюють, брехуни-брешуть.арійці-працюють.радію!

Зображення користувача Микола Стригунов.
0
Ще не підтримано

Ось і ще одна причина поглиблення кризи.

Якщо прагнеш чуда - створюй його!