Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Близько тисячі людей у Берліні протестували проти карантину

25 квітня в Берліні попри заборону демонстрацій через коронавірус близько тисячі людей зібралися, щоб протестувати проти нинішніх обмежень. Багато з демонстрантів стояли перед  бар'єрами, які поліція встановила навколо Площі Рози Люксембург, щоб запобігти великому скупченню людей.

Про це повідомляє "Європейська правда" з посиланням на німецьке видання Bild

Поліціянти постійно зверталися до протестувальників з вимогою розійтися, оскільки вони порушують карантинні правила. Деякі демонстранти були затримані. Щодо понад сотні осіб було порушено справи у зв’язку з адміністративним або кримінальним правопорушенням.  Три людини взяті під варту. 

У демонстрації взяли участь близько 300 людей, заявили в поліції, хоча ЗМІ пишуть про тисячу людей. П’ять правоохоронців отримали легкі поранення в результаті операції.

Попри заборону, демонстранти вже збиралися в останні чотири суботи. Ще один мітинг оголошено на 1 травня. 

Більшість протестувальників не належали до конкретних політичних партій чи інших груп. Однак серед учасників були деякі відомі праві радикали та неонацисти.

Нагадаємо, що німецькі вчені розвінчали небезпечність останнього коронавірусу і адекватність введення через нього карантину

Наші інтереси: 

Законослухняні німці вже зрозуміли абсурдність обмежувальних заходів (які, на відміну від  українського "карантину" не такі жорсткі). 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи