Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 6
  • Переглядів: 6

Бойові вепри. На фронті українські дикі кабани захищають Україну від російських окупантів (відео)

 На передовій чи не у кожному з підрозділів є свої улюбленці. У когось можуть бути гуси, кролики, коти, собаки та навіть лисенята. Однак, в одному з підрозділів на Луганщині хлопці виховують собі у поміч диких вепрів. Разом з хлопцями вони патрулюють територію і стали справжніми бойовими вепрами. 

Молодих вепрів, що втратили матір під час обстрілу російсько-терористичних військ, приютили і викорміли українські бійці, які несуть службу на передовій. Військовослужбовці діляться зі своїми питомцями армійськими пайками. Про це – у відеосюжеті «Військового телебачення України»

Вепри охороняють бійців від неочікуваних гостей.

«Якщо хтось ходить поруч, вони видають звуки, починають голосно гарчати, хрюкати і тим самим дають знати, що хтось поруч є», - розповів один з військовослужбовців.

Бійці кажуть, що над іменами вихованців особливо не замислювалися, але, скоріше за все, тепер вони будуть називатися Тімон і Пумба.

Вепри несуть службу не гірше собак. Поросята виходять разом з бійцями на патрулювання і, як кажуть військовослужбовці, стали справжніми бойовими вепрами.

 

 

 

Наші інтереси: 

Дикі вепри можуть бути, як собаки, друзями людини.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Теги: 
вепрЗСУ
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи