Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Чубаров відповів Арахамії щодо звільнення Донбасу в обмін на воду в Крим

Лідер Меджлісу відзначив, що, пустивши воду в Крим, Україна "здасть народ кримських татар". На думку Чубарова, російська сторона на найближчих зустрічах може підняти питання стосовно постачання води в анексований Крим. А зараз створюється "психологічний фон".

chubarov.jpg

Рефат Чубаров

"Якщо хтось в державі припускає, що можна буде здати народ кримських татар, можна буде здати всіх українців, а їх там не менше 500 тисяч… Ми ніколи не допускаємо того, що держава може нас продати за воду…Будь-які комбінації по Донбасу, а замість цього ми пускаємо воду – цього не можна робити", - сказав Рефат Чубаров у коментарі для UA: Крим.

Нагадаємо напередодні голова парламентської фракції "Слуга народу" Давид Арахамія сказав, що вважає допустимим компромісом подачу води до окупованого Криму в обмін на виведення російських військ з Донбасу.

Про це він заявив в ефірі "Прямого" телеканалу:

"Якщо дати воду в Крим, але мати велику перевагу у переговорах по Донбасу – моя особиста позиція, я буду вважати це достатнім компромісом. Я на таке б пішов, бо в Криму водою будуть користуватись громадяни України.  Якщо це буде обмін, що вони відходять до Ростова, ми встановлюємо контроль над кордоном, я б на таке пішов", - заявив Арахамія.

Наші інтереси: 

Розуміти, що держава і політика держави – це не бізнес, з якого прийшли "слуги народу". Не всім можна торгувати і не все продається. 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи