Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Нова голова Посольства США виступила із промовою на підтримку України

Після закінчення місії Вільяма Тейлора Посольство США в Україні тимчасово очолила Крістіна Квін. У своєму першому відеозверненні вона висловила підтримку Україні та підкреслила, що американська сторона тісно співпрацює з українськими партнерами заради просування спільних цілей.

20010203.png

Крістіна Квін

"Доброго дня і з Новим роком! Мене звуть Крістіна Квін, і для мене честь працювати тимчасово повіреною у справах США в Україні. Я перебуваю в Україні вже шість місяців на посаді голови Місії США в Україні. Мені було приємно познайомитися з людьми під час перебування в Києві та подорожей в такі міста, як Львів і Дніпро. Я із захопленням зустрічаю нові виклики і велику відповідальність на посаді керівника команди Посольства США в Україні", – сказала дипломатка.

"У той час, коли керівництво Посольства змінюється, наша політика міцної підтримки України залишається стабільною. Команда нашого посольства і надалі буде працювати в тісному партнерстві з українським урядом і громадянським суспільством, підтримуючи територіальну цілісність і суверенітет України, а також реформи, які допоможуть країні стати процвітаючою і побудувати своє європейське майбутнє", – підкреслила вона.

Крім того, вона зазначила, що Україна досягла значного прогресу за той короткий час, поки вона знаходиться в Україні. В кінці звернення вона пообіцяла, що буде працювати над тим, щоб підтримка надавалася і далі.

 

 

 

 

Наші інтереси: 

США продовжує підтримувати Україну.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи