Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Підписання так званої формули Штайнмайєра означає зняття санкцій з РФ, - Порошенко

Ніякої формули Штайнмайєра не існує! Сьогодні формулою Штайнмайєра називається формула Путіна. Підписання цієї "формули" російського походження де-факто означає послаблення або навіть зняття санкцій з РФ.

Лідер фракції "Європейська солідарність" у Верховній Раді України, 5-й Президент України Петро Порошенко жорстко розкритикував озвучені на брифінгу нинішнім Президентом України Володимиром Зеленським домовленостей про врегулювання ситуації на Донбасі.

Про це йдеться на сторінці Фейсбук Петра Порошенка.

Порошенко підкреслив, що підписання формули російського походження - формули Путіна, де-факто, означає послаблення або навіть і зняття санкцій проти Росії. А також: легітимізацію окупованого РФ Донбасу, легітимізацію незаконного референдуму в Криму і незаконної анексії Криму.

"Ми не допустимо такого сценарію розвитку подій. Ми солідаризуємося з тими акціями і закликами, які сьогодні лунають серед ветеранів. Ми не дамо зруйнувати Українську державу!"

 

 

Наші інтереси: 

Не допустити капітуляції України.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Валерій Зміївський.
0
Ще не підтримано

Порошенко абсолютно правий. дай Бог, деморалізованому і дезорієнтованому українському суспільству почути президента-захисника і не повірити фейкам президента-клоуна

Коментарі

Зображення користувача Валерій Зміївський.
0
Ще не підтримано

Порошенко абсолютно правий. дай Бог, деморалізованому і дезорієнтованому українському суспільству почути президента-захисника і не повірити фейкам президента-клоуна

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Формула Штайнмаєра - гарний привід попіаритися і політикам, і журналістам, і експертам.

До речі, Порошенко розповідав про цю формулу ще в 2016 році - в тому сенсі, що над нею варто попрацювати.

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Арсен Дубовик.
0
Ще не підтримано

Слова Порошенко вирвані з контексту.
https://www.youtube.com/watch?v=0Gaur7XgxAo
Насправді Порошенко говорив про те, що: з "так званої формули Штайнмаєра" можуть бути використані корисні пункти.
Ось дослівно, що казав Порошенко:
"Було окремо обговорені питання підготовки до виборів. І домовились продовжувати на рівні експертів, на рівні робочих груп роботу з підготовки концепції виборчого законодавства, імплементації так званої "формули Штайнмаєра", куди ми бачимо позиції, які мають бути складовими при визнанні виборів такими, що відбулися, що є вільним волевиявленням громадян. Наша позиція полягає в тому, що всі іноземні збройні підрозділи мають бути виведені, безумовно, до проведення виборів, що є необхідною умовою для проведення виборчого процесу. І ми сподіваємося, що доступ до кордону ОБСЄ, включно з встановленням постів, також буде сприяти підвищенню рівня безпеки."
Ці слова звучать з 4 хв. 50 сек. відео.
Спростування брехні - "ЗМІ поширили фейк щодо ставлення Петра Порошенка до формули Штайнмаєра".

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)