Зображення користувача Чарльз Бейл.
Чарльз Бейл
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

В Україні стабільно зростає кількість електрозаправок для власників електрокарів

За останній час, новини в сфері автомобілебудування, все частіш загострені саме на випуску електрокарів, до чого долучається все більше світових виробників.

Популярність цих автомобілів зумовлена завоюванням сердець своїх власників невибагливістю, економністю у витратах, відсутності потреб в заміні масел, адже в такому авто – практично нічому ламатися. Звісно, для таких авто, вже існує безліч зарядних станцій в нашій країні, ознайомитися з якими можливо на сайті https://toka.energy/uk/chargemap/ і вибрати найзручніший варіант електрозаправки для свого електрокара, де для кожного доступна карта зарядних станцій в онлайн-режимі.

Екологічно чистий транспорт. Чи є залежність від мереж електрозаправок?

З кожним роком, з’являються нові заправні станції для електромобілів на мапі України, які дають змогу власникам авто не турбуватися, що заряду не вистачить до зручно розташованої локації заправки. В більшості випадків, заправні комплекси розташовані в найбільш зручних місцях:

  • біля торгових та розважальних центрі та супермаркетів;
  • спортивні клуби, парковки;
  • ділові та офісні центри;
  • біля транспортних розв’язок.

Найбільша мережа електрозаправок в Україні – в місті Київ, адже саме на нього припадає найбільша кількість власників таких автомобілів. Карта зарядних станцій найбільшої мережі ТОКА -  доступна для ознайомлення , і географія станцій – постійно розширюється. В зв’язку з збільшенням популярності таких автомобілів, кількість електрозаправочних станцій в майбутньому – не буде поступатися бензиновим чи газовим заправкам.  

Нюанси в заправці автомобілів

На даний час, заправка для електрокара, не здатна швидко зарядити акумуляторні батареї авто. Але, в умовах їзди по місту, де є безліч варіантів для поповнення запасу енергії акумуляторами – не завдасть Вам ніяких проблем з заправкою авто. Також, кожен електрокар здатен заряджатися від звичайної розетки, але процес може тривати понад 10 годин. Мережа заправочних станцій для електрокарів пропонує найвигідніші умови співпраці і дуже розвинену мережу станцій як в столиці, так і в найбільших містах кожному водію.

Розширення мережі і можливості власного розвитку

Мережа заправочних станцій для електромобілів запрошує до співпраці кожного бажаючого на вигідних умовах відкрити і розширити карту нових станцій у власному місті. Приєднуйтесь до розвитку сучасних технологій з альтернативних джерел енергії, які використовують електрокари, адже за цим – майбутнє.

Наші інтереси: 

.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи