Зображення користувача Хосе Рамірес.
Хосе Рамірес
  • Відвідувань: 4
  • Переглядів: 4

Найдорожчі пневматичні пістолети 2019 року

На збройовому ринку з'являються все нові і нові моделі пневматичних пістолетів. У кожного покупця є свій список улюбленців. Кожну модель можна цінувати і любити за різні якості, для когось на першому плані зовнішній вигляд пістолета, комусь важлива хороша швидкість стрільби, а хтось хоче володіти «дорогою іграшкою». Тут все індивідуально.

Отже, перший кандидат за дорожнечею - Zoraki HP 01 Ultra

Пістолет Zoraki HP-01 належить до класу мульти-компресійних пневматичних пістолетів. Тобто постріл здійснюється за рахунок стисненого повітря, який закачується в резервуар пістолета за допомогою м'язової сили стрілка. Пістолет повністю автономний і не вимагає ніяких запасних пружин, балонів і т.д., тому не обмежений у використанні. Конструкція максимально проста і в той же час міцна і довговічна. Ще одним незаперечним плюсом є відсутність віддачі, тому пістолет може вільно доукомплектовуватись прицілом і різними аксесуарами. Спуск регулюється по довжині і зусиллю, що дозволяє найкращим чином налаштувати пістолет під стрілка. Таким чином, HP-01 - потужний, надійний і простий у використанні пістолет, який ідеально підійде як для розважальних цілей, так і для знищення шкідників на дачній ділянці. Ціна на момент публікації статті - $293.

Модель Umarex Smith & Wesson 586

Umarex Smith & Wesson 586

Модель Umarex Smith & Wesson 586 має невеликий розмір і вагу, гарну купчастість стрільби, хорошу прицільність. Поряд з дуже високою технікою виконання - все це робить дану модель потужною і якісною, ну і дорогою. Ціна на момент публікації статті - $231.

Модель Umarex Colt Goverment 1911 Dark Ops

Umarex Colt Goverment 1911 Dark Ops

Модель Umarex Colt Goverment 1911 Dark Ops на наш погляд потужна і дорога. І це не дивно, адже це Кольт. Газобалонний механізм дії, потужність 3,5 Дж, вага 1080 г - для початкових характеристик досить, щоб вас зацікавити. Конструкцію моделі можна детально розглянути в інструкції по експлуатації Umarex Colt Goverment 1911:
PDF iconінструкцію pdf

Якість, надійність, потужність і багато іншого робить цю модель пневматичного пістолета майже ідеальною. За зовнішнім виглядом і основними характеристиками модель повністю відповідає заявленій ціні. Ціна на момент публікації статті - $238. 

Umarex Beretta M 92 FS

Umarex Beretta M 92 FS

Який пневматичний пістолет краще для самооборони - запитаєте ви і матимете рацію, віддавши перевагу Беретті. Пістолет повністю виправдовує свою ціну і не залишить нікого байдужими. Umarex Beretta M 92 FS - зібраний він приголомшливо добре. Аж до останньої деталі, дуже схожий з оригіналом. Вага виробу 1260 г, при загальній довжині 210 мм. Металевий корпус, дерев'яна рукоятка, напівавтоматичний режим вогню і багато іншого робить цю модель кращою на збройовому ринку. А про найменування деталей, а так само особливості догляду, ви можете дізнатися в з інструкції користувача Umarex Beretta M 92 FS. Цей пістолет володіє відмінними показниками зі стрільби - дальність доходить до 400 метрів. Крім цього, пістолет має прекрасну точністю. Це забезпечується завдяки дуже точним нарізам всередині ствола. Ціна на момент публікації статті - $167. Яку б модель пневматичного пістолета ви не вибрали, головне отримати задоволення від її бездоганної роботи, а приємним бонусом, звичайно ж, залишиться виправдана якістю ціна.

Наші інтереси: 

Тренуємось і отримуємо задоволення! 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи