Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

США підготували новий пакет санкцій проти Росії у зв'язку з агресією Кремля в Чорному морі

Нинішній законопроект назвали більш жорсткою версією пропозицій, які були підтримані в 2018 році.

Про це повідомляє Reuters, відзначаючи, що обмеження торкнуться банківського, енергетичного та кібернетичного секторів і зовнішнього боргу Росії.

Законопроект буде представлений сенатором-республіканцем Ліндсі Гремом і сенатором-демократом Бобом Менендесом. Коментуючи проект, Менендес наголосив, що санкції необхідні. За його словами, РФ "продовжить наступати, поки не зустріне рішучу відсіч".

Зі свого боку Грем заявив, що "Путін повинен припинити втручатися в американські вибори, відмовитися від кібератак, піти з України й припинити спроби посіяти хаос у Сирії".

"Санкції спрямовані на осіб, котрі "сприяють незаконним операціям" і ведуть корупційну діяльність, прямо або побічно, від імені президента Росії Володимира Путіна", – повідомляє видання.

Одним із пунктів є також введення санкцій щодо 24 агентів ФСБ, які вважаються причетними до захоплення українських кораблів та екіпажів. У разі ж подальшого порушення міжнародного морського права, обмеження запропонували накласти і на суднобудівний сектор.

Поміж іншим, законопроект передбачає санкції проти російських проектів зрідженого природного газу за межами Росії і розробки нафти-сирцю в РФ.

Наші інтереси: 

Додаткові санкції для РФ ніколи не будуть зайвими.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи