Зображення користувача Володимир Федько.
Володимир Федько
  • Відвідувань: 6
  • Переглядів: 6

Молитва за перемогу над безбожними ворогами правовірних воїнів України та союзників наших – США і Великобританії

Підносимо молитву до Господа за перемогу над безбожними ворогами з Московії правовірних воїнів України, за президента Петра Порошенко та за союзників наших: президента США Дональда Трампа та прем’єр-міністра Великобританії Терезу Мей.

Господи, Боже сил, Боже спасіння нашого, Боже, що єдиний твориш чудеса, поглянь нині в милостях і щедротах на смиренних людей Твоїх, і чоловіколюбно почуй і пощади, і помилуй нас. Ось бо вороги наші воюють проти нас, щоб розірвати і погубити нас і святині наші. Ти і сам знаєш усе, що вони помишляють проти нас, і що ми не можемо стати перед лицем їхнім, якщо нам Ти не поможеш.

Допоможи нам Боже, Спасителю наш, і визволи нас, заради слави імені Твого, і нехай справдяться на нас слова, сказані Мойсеєм: будьте сміливими, стійте і побачите спасіння від Господа, бо Господь переможе через нас. І почувши це вони були спокійні душею. Так і сьогодні до нас промов, і встань, як Сильний, витягни Сили Твоєї переможну зброю, і спрямуй її проти неправедно напавших на нас, і визволи те, що вони відібрали в нас. І подай людям Твоїм, воїнам нашим, супроти ворогів у Твоє Святе Ім’я, хоробрість і кріпость, силу і мужність, і зміцни в руках їхніх зброю, і дай їм спасенний захист, і підпережи їх силою до боротьби з ворогами.

Господи, Боже наш, візьми Свою зброю і Свій щит, і встань, щоб допомогти нам. Скажи душі нашій: Я спасіння твоє, хай застидаються і осоромляться ті, що хочуть відібрати життя наше, хай повернуться назад засоромленими всі, що замишляють зло проти нас.

Хай вороги наші будуть перед лицем воїнства нашого, вірного Тобі, як порох перед лицем вітру, й Ангел Твій сильний хай зневажає і проганяє їх. Хай попадуть вони в сіті, яких не сподіваються, і хай попадуть у пастку приховану, страх хай сповнить їх, і хай впадуть вони під ноги людям Твоїм, воїнам і захисникам нашим, і хай переможені нами будуть.

О, Господи, Боже, Спасителю наш, Кріпосте і Надіє, і Допомого наша, не пам’ятай беззаконь і несправедливостей людей Твоїх, і не відвернися в силі гніву Твого від нас, але в милості й щедротах Твоїх, як Благий, навідайся до людей Твоїх, і подай воїнству нашому, що на Тебе надіється, перемогу над ворогами так, як Ти подав преславні перемоги Мойсею над Амалеком, Гедеонові над Мідіянцями, Давиду над Голіятом та багатьом іншим людям Твоїм, що не на зброю свою, а на Тебе істинного Бога надіялися, Бога, що спасти може тих, що надіються на Тебе.

В Тобі всю свою надію маємо, до Тебе прибігаємо, до Тебе припадаємо, до Тебе руки наші підносимо, і тебе смиренно в покаянні молимо: Допоможи нам, Боже, Спасителю наш, ради слави Імені Святого Свого, щоб не казали вороги наші – Бог їх полишив, і не вибавить їх, і не спасе, і не вирятує з рук наших.

Але Ти, Істинний Господи і Боже наш, в Якого віримо і на Якого уповаємо, не застидай нас, що очікуємо милість Твою, але сотвори з нами знаменіє нам на благо, щоби бачили ті, що ненавидять нас і віру нашу, і щоб осоромилися вони і згинули, і щоб побачили всі кінці землі, що Ти єси Бог, а ми – люди Твої.

Яви нам, Господи, нині милість Твою і спасіння Твоє дай нам, возвесели серця людей Твоїх милістю Твоєю – знищ ворогів наших і повергни їх під ноги наші чим скоріш, оберни у страх і втечу нечестиву і неправедну пиху їхню, і дай нам, людям Твоїм, у відвазі великій і силі, і мужності прогнати та настигнути їх і в Імені Твоєму перемогти і знищити їх. Ти бо єси Захист, Допомога і Перемога тих, що надіються на Тебе, і Тобі славу віддаємо, Отцю, і Сину, і Святому Духові, і нині, і повсякчас, і на віки вічні. Амінь.

Підносимо молитву до Тебе, Спасителю наш, і за Президента нашого Петра Порошенко, який займає безкомпромісну державницьку позицію в справі розбудови Держави і Церкви нашої та оборони України проти безбожної орди з Московії! Дай Боже, Спаситель наш, успіхів, сили та здоров’я Петру Порошенко у справі повернення України до традиційних цінностей і православного цивілізованого світу! Тобі славу возсилаємо, Отцю і Сину, і Святому Духу, нині і повсякчас, і на віки віків. Амінь.

Підносимо молитву до Тебе, Спасителю наш, і за союзників наших – Дональда Трампа, президента Сполучених Штатів Америки, і Терезу Мей, прем’єр-міністра Великобританії, які політичними і економічними санкціями, та військовою потугою підтримують нашу Державу і наше православне воїнство у протистоянні безбожним ворогам нашим з Московії, Імперії Всесвітнього Зла! Дай Боже, Спаситель наш, успіхів, сили та здоров’я Дональду Трампу та Терезі Мей у справі повернення світу до традиційних цінностей. Тобі славу возсилаємо, Отцю і Сину, і Святому Духу, нині і повсякчас, і на віки віків. Амінь.




Джерела:

  • Требник митрополита Київського Петра Могили.
  • Молитва у дні нашестя ворогів (УПЦ КП).
  • Архів Військово-історичного товариства "СПАДЩИНА".

Наші інтереси: 

Побудова Вільної Української Держави!

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Це іудохристиянська молитва, вона тягне вниз, а тому веде до поразки. До того ж вона багатослівна, її важко вивчити напам’ять.

Ось приклади арійських молитов.

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Коментарі

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Це іудохристиянська молитва, вона тягне вниз, а тому веде до поразки. До того ж вона багатослівна, її важко вивчити напам’ять.

Ось приклади арійських молитов.

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Володимир Самотий.
0
Ще не підтримано

Згідний. Уся молитва пронизана негативом.

Зображення користувача Володимир Федько.
0
Ще не підтримано

«Релігійна потреба сама по собі глибоко закладена в душі людини, але вибір певної релігії є результат виховання.

Широкі верстви народу складаються не з філософів: для маси людей віра часто є єдиною основою морально-етичного світогляду.

Якщо ми хочемо, щоб релігійні вчення і віра дійсно панували над умами широких мас народу, то ми повинні домагатися того, щоб релігія користувалася безумовним авторитетом.

Саме справжні патріоти мають священний обов'язок подбати про те, щоб віруючі кожної деномінації перестали тільки всує поминати ім'я Боже, а стали б на ділі виконувати волю Божу і зуміли б перешкодити фарисеям і політикам ганьбити справу Бога. Бо Божа воля дала людині її образ, суть і можливості. Хто руйнує справу Божу, той озброюється проти волі Бога і Його творіння.

Тому все – дитячий підручник і найменша газетка, кожен театр і кінотеатр, кожен рекламний стовп і дошка оголошень – все повинно бути поставлено на службу цій великій місії до тих пір, поки боязка молитва нинішніх домашніх патріотів «Господи, дай нам свободу!» не перетвориться в голові навіть самого юного німецького хлопчика в гаряче благання: «Боже Всемогутній, благослови нашу зброю, коли прийде час; будь так само справедливий, який ти був завжди; розсуди, чи заслуговуємо ми свободи; Господь, благослови нашу боротьбу!»

Навіть релігія любові є вкрай слабким відображенням волі свого піднесеного засновника. І тим не менше вона має велике значення, оскільки дала поштовх загальному розвитку культури, етики та моралі.

Той, хто насмілюється підняти руку на вище втілення образу Бога, той повстає проти всеблагого Творця цього дива, і сприяє вигнанню з раю.

У всі часи та епохи звичайно знаходилися безсовісні суб'єкти, які не зупинялися перед тим, щоб і релігію зробити знаряддям своїх політичних гешефтів (бо для таких панів справа йде виключно про гешефти). Абсолютно неправильним проте є покладати відповідальність за цих негідників на релігію. Ці суб'єкти завжди примудрилися зловжити в своїх ницих інтересах якщо не релігією, то чимось іншим.

Було б абсолютно несправедливо робити відповідальною релігію або навіть тільки церкву за недоліки окремих людей. Давайте порівняємо велич всієї церковної організації з недоліками середнього служителя церкви, і ми повинні будемо прийти до висновку, що пропорція між хорошим і поганим тут набагато більш сприятлива, ніж в якій би то не було іншій сфері. Зрозуміло і серед священиків знайдуться такі, для яких їх священна посада є лише засобом до задоволення власного політичного самолюбства. Знайдуться серед них і такі, які в політичній боротьбі на жаль забувають, що вони повинні бути охоронцями вищої істини, а зовсім не захисниками брехні і наклепу. Однак треба визнати, що на одного такого недостойного священика припадають тисячі і тисячі чесних пастирів, які усвідомлюють всю велич своєї місії. В нашу брехливу розбещену епоху люди ці є часто квітучими оазисами в пустелі.

Що для держави його основні закони, то для релігії її догми. Тільки завдяки догмату релігійна ідея, взагалі кажучи, піддається всіляким тлумаченням, набуває певну форму, без якої немає віри. Поза певних догматів церкви релігія залишалася б тільки філософським поглядом, метафізичним поглядом, не більше. Ось чому боротьба проти догматів церкви є приблизно те ж саме, що боротьба проти основних законів держави. Остання призводить до державної анархії, перша – до релігійного нігілізму».

(Адольф Гітлер, німецький політик першої половини ХХ століття. / Переклад і компіляція Володимира Федька, директора НДІ Третього Райху/).

Воїн Світла ніколи не грає за правилами, написаними для нього іншими!

Зображення користувача Владислав Дзигар.
0
Ще не підтримано

Не треба, щоб вчення і віра панували над розумом, треба, щоб населення ставало людьми і вже Гравець панував над своєю долею!

Жнива почалися, браття!

Зображення користувача Володимир Федько.
0
Ще не підтримано

Без Вчення і Віри населення ніколи не стане людьми!

Воїн Світла ніколи не грає за правилами, написаними для нього іншими!

Зображення користувача Володимир Федько.
0
Ще не підтримано

Церква ніколи не дозволяла будь-кому оскаржувати символ віри. Минуло п'ятнадцять століть з тих пір, як він був сформульований, але будь-яка пропозиція змінити його, будь-яка критика чи атака на нього з точки зору логіки були відкинуті.

Українській Церкві реформація потрібна і вона поступово відбувається. Служба Божа українською мовою, розрив з Московською Патріархією, створення Православної Церкви в Україні, поєднання з Вселенським Патріархатом… Це і є реальна Реформація!

Псевдо-патріотичні гасла і заклики до миттєвих перетворень, що лунають з уст тих, хто ще не так давно носив комсомольські та партійні квитки (а до того був жовтенятком і піонером), тільки шкодять справжній реформації нашої української Церкви. Не треба забувати, що Православна Церква в Україні входить чотирнадцятою церквою у Вселенський Патріархат, у якому всі церкви – і перша, і чотирнадцята – мають рівні права. В той же час, Православна Церква в Україні повинна дотримуватися тих же канонів, яких дотримуються всі інші Церкви, що входять до складу Вселенського Патріархату!

Воїн Світла ніколи не грає за правилами, написаними для нього іншими!

Зображення користувача Володимир Самотий.
0
Ще не підтримано

Теперішня церква перетворилася на бізнес. А сам обряд Літургії описаний в статті Остання хуцпа голого короля. Все решта це лише пафос і емоції.

Зображення користувача Володимир Федько.
0
Ще не підтримано

Цікаво послухати, яким "бізнесом" займаються більше 600 військових священиків, які служили і служать в зоні АТО ?

Цитата:
Теперішня церква перетворилася на бізнес.

Воїн Світла ніколи не грає за правилами, написаними для нього іншими!

Зображення користувача Володимир Самотий.
0
Ще не підтримано

Найбільш успішні держави - протестантські

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Найуспішніші США - окрім протестантизму, там ще й аріянська основа.

Володимир Самотий каже:
Найбільш успішні держави - протестантські

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Володимир Федько.
0
Ще не підтримано

Сьогодні, в умовах війни, нам потрібна ЄДНІСТЬ і підтримка новопосталої Православної Церкви в Україні! Реформація буде здійснюватися поступово, еволюційним шляхом.

Воїн Світла ніколи не грає за правилами, написаними для нього іншими!

Зображення користувача Владислав Дзигар.
0
Ще не підтримано

Ми підтримуємо сучасну церкву, але це ж не означає, що нам треба навернутись в іудо-християнство.

Жнива почалися, браття!

Зображення користувача Ора Світла.
0
Ще не підтримано

Підтримую коментар:
Володимир Самотий
28 грудня 2018 15:25

Усе проминає, за винятком Бога і Любові.
Григорій Сковорода