Зображення користувача Оксана Колосовська.
Оксана Колосовська
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

На Херсонщині запустили 12 вітрогенераторів потужністю понад 43 МВт

На Херсонщині введено в експлуатацію 12 вітрогенераторів вітряної електростанції «Новотроїцька». Про це написав Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман у Facebook.

"Альтернативна енергетика розвивається: на Херсонщині введено в експлуатацію 12 вітрогенераторів вітряної електростанції "Новотроїцька", - зазначив Гройсман.

Він повідомив, що після завершення будівництва електростанція увійде до трійки найпотужніших в Україні. "Продовжуємо нарощувати власні енергетичні потужності", - додав Прем'єр.

За інформацією "Суспільного ока", на території Сивашівської сільської ради та Новотроїцького району Херсонської області ввели в експлуатацію 12 вітрогенераторів на станції "Новотроїцька" потужністю 43,2 МВт.

"Новотроїцька" складається з вітроенергетичних установок одного з найбільших в світі виробників вітрогенераторів – данської компанії "Vetas".

Під час реалізації проекту використовуються світові новітні розробки у галузі генерації "зеленої" електроенергії.

Наші інтереси: 

Україна розвиває альтернативну енергетику.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи