Зображення користувача Оксана Колосовська.
Оксана Колосовська
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Українські та польські інженери створили нову ракетну систему Маргаритка

Категорія:

Спецтема:

На виставці озброєнь у польському Кельці інженери представили спільну розробку Польщі та України - ракетну систему ZRN-01 Stokrotka (Маргаритка).

Як повідомляє портал defence24.pl, ця модель поєднує в собі повітряні ракети калібру 80 мм з наземною пускової установкою, оснащеною сучасною системою управління вогнем Topaz.

Завдяки програмованій голівці система може боротися не тільки зі скупченням піхоти, артилерії або легкоброньованих машин, але і з безпілотниками та вертольотами, які летять на малій висоті в радіусі 4 км. На землі ж ця система здатна точно вражати цілі на відстані 6 км.

Маргаритка встановлена на вантажівку STAR 265M2. При цьому пускова установка і система управління вогнем можуть бути легко встановлені й на інші платформи, включаючи броньовані машини.

Розробили систему Stokrotka силами польської WB Group і Укроборонпрому.

Наші інтереси: 

Корисне співробітництво.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Ласкаво просимо до церкви програмістів Aryan Softwerk

Стартап Aryan Softwerk запрошує ІТ-фахівців спільноти Народний Оглядач до освоєння ринку самоорганізації арійських церков

Метою «церкви програмістів» Aryan Softwerk є колективне досягнення Царства божого шляхом розробки софту для самоорганізації шляхетних духовних демосів – арійських церков. Розробка церковного софту –...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Явсе Світ.
0
Ще не підтримано

Вірю в те, що розумію.

Коментарі

Зображення користувача Явсе Світ.
0
Ще не підтримано

Вірю в те, що розумію.