Зображення користувача Оксана Колосовська.
Оксана Колосовська
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Президент Трамп підписав закон про посилення санкцій проти Росії, Ірану та КНДР

Категорія:

Американські сенатори у вівторок знову закликали президента Дональда Трампа без зволікання підписати законопроект про санкції щодо Росії, Ірану і Північної Кореї, схвалений обома палатами Конгресу минулого тижня. Згідно з повідомленням CNN, президент Трамп підписав закон про санкції сьогодні.

Білий дім кілька разів давав зрозуміти, що президент має намір підписати законопроект, не уточнюючи, коли саме це станеться. Але, за повідомленням, він це зробив у середу вранці. Законопроект вже призвів до заходів у відповідь з боку Москви.

«Адміністрації вже давно потрібно було надіслати сигнал про те, що вони серйозно мають намір ставитися до Росії, як до супротивника, яким вона і є», – сказав сенатор-демократ Мартін Гайнрік, член комітету з розвідки, який розслідує російське втручання у вибори в США минулого року.

«Законопроект про санкції отримав величезну підтримку в Конгресі, - зазначив Ґарднер. - Я не думаю, що когось тут хвилює, як на нього відповість Росія. Ми хочемо, щоб Росія дотримувалася міжнародних законів і норми поведінки, чого ми від неї очікуємо», – додав він.

Будь-які зволікання президента щодо підписання законопроекту, спрямованого проти Москви, здавалися підозрілими деяким демократам в світлі низки зв’язків найближчого оточення Трампа з росіянами, які набули широкого розголосу.

Наші інтереси: 

Трамп посилює позиції, підтверджує наміри.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи