Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Держдеп США: Росія керує терористами на Донбасі, навчає їх і фінансує

Світ:

За нещодавньою атакою на спостерігачів ОБСЄ стояли "очолювані Росією сепаратисти". Вашингтон звинуватив проросійські озброєні формування на сході України у систематичному перешкоджанні діяльності спостерігачів ОБСЄ і закликав офіційну Москву використовувати свій вплив для припинення цієї "кампанії залякування". 

17062505.jpg

Прес-секретар Державного департаменту США Гедер Науерт

Про це заявила прес-секретар Державного департаменту Гедер Науерт, коментуючи повідомлення про обстріл автомобіля місії ОБСЄ 20 червня, передає "Голос Америки".

Науерт наголосила: "Закликаємо Росію використовувати свій вплив для того, щоб закінчити цю кампанію залякування, виконувати свої зобов'язання для забезпечення вільного, повного і безпечного доступу спостерігачів ОБСЄ".

За атакою на спостерігачів стояли "очолювані Росією, спонсоровані Росією та підготовлені Росією сепаратисти". Нойерт сказала: "В зовнішньополітичному веденні США знають, що путінська Росія керує проросійськими бойовиками в Донбасі, містить їх і навчає за допомогою армійських радників.

За її словами, в США глибоко занепокоєні "постійними випадками переслідування спостерігачів, як ми думаємо, з метою перешкодити їм виконувати свою роботу".

Науерт також наголосила: "Такі інциденти – частина загального плану приховати від міжнародної спільноти те, що насправді відбувається на сході України. Ми закликаємо Росію використати свій вплив щоб припинити цю кампанію залякування і поважати свої зобов'язання надати вільний, повний і безпечний доступ до окупованих територій спостерігачам ОБСЄ".

Наші інтереси: 

Нарешті США почала прямо говорити і вимагати від РФ припинити своє втручання на сході України.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Арсен Дубовик.
0
Ще не підтримано

"РОСІЯН В ДОНБАСЕ НЕТ" Так сказав їх президент ))))))))))))))

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)

Коментарі

Зображення користувача Арсен Дубовик.
0
Ще не підтримано

"РОСІЯН В ДОНБАСЕ НЕТ" Так сказав їх президент ))))))))))))))

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)