Зображення користувача Оксана Колосовська.
Оксана Колосовська
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Сенатори закликають Трампа зустрітися з Порошенком перед самітом G20 у липні

Американські сенатори закликають президента США зустрітися з президентом України Петром Порошенком до зустрічі з главою РФ Володимиром Путіним на саміті G20 у липні. Про це йдеться в листі Трампу від сенаторів, опублікованому на сайті сенатора Роба Портмана.
 

Зокрема у зверненні вони заохочують американського лідера активніше взаємодіяти з давніми союзниками Сполучених Штатів та збільшити підтримку інституціям і європейським урядам, які допомагають зберігати існуючий міжнародний порядок.

"Ми закликаємо ваc зустрітися з очільниками України, включно з президентом Петром Порошенком, перед будь-якою офіційною зустріччю з очільниками Росії, включно з президентом Росії Володимиром Путіним", - йдеться в листі сенаторів.

На їхню думку, зустріч із демократично обраними представниками України "надсилатиме сильний сигнал, що Сполучені Штати продовжують надавати пріоритет давнім союзникам і продовжуватимуть підтримувати суверенітет і територіальну цілісність України перед обличчям триваючої агресії".

Зазначено, що під цим листом підписалися сенатори Джон Маккейн, Боб Менендез, Роб Портман, Боб Кейсі, Джеймс Інгоф та Джин Шахін. 

Наші інтереси: 

Союзники повинні показати свою згуртованість і виробити спільну лінію поведінки.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Володимир Федько.
0
Ще не підтримано

Гуртуймося і Переможемо!

Воїн Світла ніколи не грає за правилами, написаними для нього іншими!

Коментарі

Зображення користувача Володимир Федько.
0
Ще не підтримано

Гуртуймося і Переможемо!

Воїн Світла ніколи не грає за правилами, написаними для нього іншими!

Зображення користувача Арсен Дубовик.
0
Ще не підтримано

Авгахнєдрємлєт! )))
Поки сенатори (американські) закликають, а наші "верховнорадники" з дипломатами води в рот понабирали, то Лавров уже тут-як-тут!!! )))

Цитата:
Президент США Дональд Трамп зустрінеться з міністром закордонних справ Росії Сергієм Лавровим у Вашингтоні в середу, 10 травня. Про це з посиланням на заяву Білого дому пише CNN.

Початок зустрічі запланований на 10:30 за місцевим часом (17:30 за Києвом. – Ред.), вона відбудеться в Овальному кабінеті Білого дому.

Переговори американського лідера і голови МЗС РФ будуть повністю закриті для представників ЗМІ.

Раніше про підготовку зустрічі повідомили джерела агентства Associated Press.

Співрозмовник ЗМІ зазначив, що ця зустріч Трампа з “топ-дипломатом Володимира Путіна” буде найвищим рівнем спілкування представників Москви і Вашингтона з моменту вступу 45-го президента США на посаду.

“Це (зустріч. – Ред.) також буде означати, що дві країни поліпшили відносини, які Трамп нещодавно назвав такими, які перебувають на рекордно низькому рівні”, – додало джерело.

Переговори відбудуться відразу після зустрічі голови зовнішньополітичного відомства РФ із держсекретарем Рексом Тіллерсоном.

Джерело - http://intermarium.com.ua/

Друже Володимире Щербино, розтлумач нам, будь ласка, а що вони там у тих відео CNN говорять на "ангельській" мові???

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)