Зображення користувача Оксана Колосовська.
Оксана Колосовська
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Росія нарощує військову могутність на двох напрямках – РНБО

Світ:

Спецтема:

Українські спецслужби фіксують нарощування Російською Федерацією військової могутності насамперед на західному і південному стратегічних напрямках. Про це заявив секретар Ради національної безпеки і оборони Олександр Турчинов під час зустрічі з президентом Парламентської асамблеї НАТО Паоло Аллі, повідомила 6 квітня прес-служба РНБО.

"Аналізуючи ці дані, ми не можемо виключати розширення військової агресії проти нашої країни", – сказав секретар РНБО, додавши, що російський військовий потенціал загрожує не лише Україні, але і західним партнерам.

Турчинов також наголосив, що російсько-терористичні угруповання демонстративно нехтують Мінськими угодами та черговою домовленістю про припинення вогню. 

"Не припиняючи обстрілів наших позицій із застосуванням забороненої Мінськими угодами зброї, вони військовим шляхом намагаються змінити лінію розмежування", – зазначив секретар РНБО.

Турчинов наголосив, що в цьому контексті дуже важливо відновити військово-технічну співпрацю України з її західними партнерами, "яка була штучно заблокована в 2014 році".

Під час зустрічі сторони також обговорили необхідність продовження санкційного тиску на країну-агресора, поки Крим та Донбас не повернуться до складу України.

Наші інтереси: 

Тільки санкційного тиску недостатньо, або він недостатньо сильний. На жаль, Захід використовує Україну як буфер на шляху російської агресії.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Ласкаво просимо до церкви програмістів Aryan Softwerk

Стартап Aryan Softwerk запрошує ІТ-фахівців спільноти Народний Оглядач до освоєння ринку самоорганізації арійських церков

Метою «церкви програмістів» Aryan Softwerk є колективне досягнення Царства божого шляхом розробки софту для самоорганізації шляхетних духовних демосів – арійських церков. Розробка церковного софту –...

Останні записи