Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Ахметов за рік став вдвічі багатшим – Forbes

Світ:

До рейтингу найбагатших людей світу, який склало американське видання Forbes, потрапили українські бізнесмени Рінат Ахметов, Геннадій Боголюбов, Юрій Косюк, Костянтин Жеваго, Ігор Коломойський і Віктор Пінчук.

Про це йдеться в рейтингу Forbes.

Донецький бізнесмен Рінат Ахметов піднявся з 771 місця, яке він займав в минулому році на 359 - його статки збільшилися вдвічі - з 2,3 мільярда доларів до 4,6 мільярда доларів.

Дніпропетровські бізнес-партнери Геннадій Боголюбов і Ігор Коломойський опинилися на 1468 та 1795 місцях зі статками у 1,4 млрд і 1,1 млрд доларів. У торішньому рейтингу вони розділили 1367 місце зі статком по 1,3 мільярда доларів.

Аграрій Юрій Косюк знаходиться на 1678 місці зі статками у 1,2 млрд. доларів. Минулого року він займав 1694 місце зі статком 1 мільярд доларів. 1678 рядок з Косюком ділить полтавський бізнесмен Костянтин Жеваго, його статки також оцінюються в 1,2 млрд. доларів.

Віктор Пінчук знаходиться на 1795 місці зі статками в 1,1 мільярда доларів. Рік тому він займав 1476-е місце зі статком 1,2 мільярда доларів.

Найбагатшою людиною на планеті є Біл Гейтс - його статки оцінюються в 86 мільярдів доларів. За рік вони збільшилася на 11 мільярдів.

Раніше повідомлялося, що Ринат Ахметов – єдиний з українців, хто потрапив у рейтинг мільярдерів за версією видання "Bloomberg". Після цього група "Метінвест", яка належить йому, заявила про повну втрату контролю над роботою всіх своїх активів на захопленій частині сходу України.

Наші інтереси: 

Хоч війна, хоч криза, але олігархи нікуди не поділися! Навіть продовжують багатіти. І що з цим робити?

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Володимир Федько.
0
Ще не підтримано

Завдяки КОМУ багатіють олігархи?
Ось головне запитання!

Воїн Світла ніколи не грає за правилами, написаними для нього іншими!

Коментарі

Зображення користувача Володимир Федько.
0
Ще не підтримано

Завдяки КОМУ багатіють олігархи?
Ось головне запитання!

Воїн Світла ніколи не грає за правилами, написаними для нього іншими!