Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Український банк випустить екологічні картки з біосировини

Український державний банк «Укргазбанк» найближчим часом планує випустити екологічно чисті платіжні картки виготовлені з біосировини – зерен кукурудзи та цукрової тростини. Крім того, до кожної «зеленої» картки додаватиметься сертифікат на посадку іменного паркового дерева.

Про це повідомив на своїй сторінці в Фейсбуці голова правління банку Кирило Шевченко: 

«Вже незабаром клієнти Укргазбанку зможуть забути про звичний «пластик». Спільно з Mastercard ми реалізували унікальний для Східної Європи картковий еко-продукт, що буде виготовлятися ВИКЛЮЧНО з біосировини – зерна кукурудзи та цукрової тростини! Тобто жодної шкоди для довкілля після утилізації. А ще до карти додається сертифікат на посадку ІМЕННОГО паркового дерева. Як бачите, на шляху реалізації ЕКО-банкінгу ми не розмінюємося на дрібниці, але продумуємо кожну деталь. Для нас «ЕКО» - це екологічність у всьому: від систем газоочищення для доменних печей до впровадження «зелених» банківських карт. Ми вже сьогодні будуємо наше спільне ЧИСТЕ майбутнє!».

 

Наші інтереси: 

Екологічний підхід до всього дуже важливий у наш час!

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи