Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Китайський технологічний гігант Huawei відкриє в Україні науково-дослідний центр

Україна може здійснити цифровий стрибок у використанні digital можливостей. Але для цього треба провести нормативну базу у відповідність з міжнародними нормами, розвивати технології – якомога швидше запустити 4G.

До кінця 2017 року китайська компанія Huawei планує відкрити в Києві науково-дослідний центр. Про це повідомили у прес-службі Міністерства економічного розвитку і торгівлі України, повідомляє Watcher.

«Компанія Huawei має значний досвід запровадження цифрових технологій і ми хочемо співпрацювати з Україною, бо тут великий потенціал. Це можуть бути хмарні рішення для медицини, електронного урядування, безпеки міст, ЖКГ (проекти Розумний дім) та інших», – зазначив Лю Хонджюн, президент Huawei по регіону Центральна Азія та Кавказ.

За його словами, Україна може здійснити цифровий стрибок у використанні digital можливостей. Але для цього треба провести нормативну базу у відповідність з міжнародними нормами, розвивати технології – якомога швидше запустити 4G.

Як відомо, в грудні минулого року український мобільний оператор lifecell, найбільший світовий постачальник телеком-обладнання шведський Ericsson і китайський Huawei підписали меморандум про проведення тестових випробувань технології 5G в Україні. Очікується, що Україна може стати однією з перших країн світу, де почнуть випробовувати 5G.

Huawei – працює в сфері інформаційно-комунікаційних технологій. Продукція компанії представлена більш ніж в 170 країнах світу. У компанії – 16 дослідних центрів по всьому світу. На українському ринку Huawei майже 20 років. Постачає устаткування для будівництва мереж стільникового зв’язку різних стандартів для усіх мобільних операторів країни.

Нагадаємо, вже цьогоріч інша китайська компанія – Golden Concord Holdings Limited (GCL) почне будівництво сонячної електростанції потужністю 1 ГВт в зоні відчуження Чорнобильської АЕС.

Наші інтереси: 

Україна може здійснити цифровий стрибок у використанні digital можливостей.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Визначаємо формування прекрасних світів! (Джерело Повноти)

Перехід-IV, або палінгенезія: сім кроків до Homo triplex і універсальної нації нового циклу

Добра Новина дає дороговказ для заснування нового світу та переходу в режим керованої молодості – «вічного життя», по-науковому – біологічного безсмертя. Починати треба вже сьогодні, а діяти...

Останні записи