Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

ЄБРР виділить до 8 млн євро на нові тролейбуси для Івано-Франківська

ЄБРР виділяє більше ресурсів на підтримку оновлення рухомого складу в містах по всій Україні в контексті своєї програми розвитку громадського транспорту в Україні.

Зазначений кредит, буде супроводжуватися грантом на суму до 1 млн євро із спеціального фонду акціонерів ЄБРР.

Європейський банк реконструкції та розвитку (ЄБРР) 26 грудня підписав угоду з комунальним підприємством "Електроавтотранс" (Івано-Франківськ) про надання кредиту на суму до 8 млн євро для придбання 35 нових тролейбусів, реконструкції та модернізації тролейбусного депо, а також розширення існуючої мережі електротранспорту. Про це йдеться в повідомленні прес-служби банку.

"ЄБРР виділяє більше ресурсів на підтримку оновлення рухомого складу в містах по всій Україні в контексті своєї програми розвитку громадського транспорту в країні. Новий проект в рамках цієї програми, яка була затверджена в 2015 і спрямована на надання допомоги в заміні старіючої транспортної інфраструктури, передбачає надання кредиту на суму до 8 млн євро КП "Електроавтотранс", що надає послуги громадського транспорту в Івано-Франківську", - йдеться в повідомленні.

Зазначений кредит, буде супроводжуватися грантом на суму до 1 млн євро із спеціального фонду акціонерів ЄБРР.

"Нові тролейбуси, закупівля яких відбудеться в 2017 році в рамках прозорої процедури, будуть на 25% ефективніше, ніж існуючі, більшість з яких досягли стадії повного зносу. Новий рухомий склад також буде більш енергоефективним і екологічним", - відзначили в ЄБРР.

Нагадаємо, раніше повідомлялось, що ЄБРР надасть 10 млн євро на проект електронного проїзного квитка у Львові.

Наші інтереси: 

Треба раціонально використовувати надані кредити. Якщо містяни будуть задоволені і кредит окупиться, буде добре.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи