Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Українців залишилося 38 мільйонів

Світ:

У цей день 2001 року незалежна Україна перший і поки єдиний раз провела перепис населення. Тоді нас було понад 48 мільйонів. На зорі Незалежності нас було 52 мільйони.

 Потім почалась масова еміграція. Війна відхопила Крим і Донбас, тому нині нас орієнтовно 38 мільйонів – майже стільки, скільки на початку минулого століття. У той час, як більшість європейських країн удвічі збільшили кількість своїх громадян.

Орієнтовно на заробітках за кордоном – від 5 до 7 мільйонів наших співвітчизників.

На зорі Незалежності нас було 52 мільйони, нині демографи кажуть – на 10 мільйонів менше, але скільки нас достеменно ніхто не знає, бо Україна 15 років не проводила перепису населення.

Україна – друга у світі в антирейтингу смертності, нас випереджає лише Лесото.

Низька і народжуваність -182 місце у світі. Попередні століття українці намагалися збільшити себе, 1900-го року нас було понад 35 мільйонів, потім голодомори, примусове вивезення, еміграція і війна підкосили наш народ  на 10 мільйонів.

До 1940-го року ми виборсались із провалля до 41 мільйона, потім знову спад.

Найбільше нас було 1995-го – понад 52 мільйони. А тоді українці почали масово виїжджати за кордон, особливо прикро – їхала і їде молодь, яка вже не народить тут дітей.

І якщо Франція, Великобританія, навіть Німеччина вдвічі збільшили свій народ за минуле століття, то ми – як почали його – до тієї точки і наближаємось. А демографічна і економічна кризи підживлюють одне одну.

Анексія Криму та війна на Донбасі не лише скоротили нашу кількість, а й збурили потужну міграцію людей,– кажуть соціологи.

Україні давно потрібно створити реєстр населення або ж провести детальний  перепис за новими технологіями.

Перепис – дороге задоволення. Теоретично, чиновники планують його на 2020 рік, та поки Міністерство фінансів до цього навіть не бралось.

Можливо, результати нового перепису підштовхнуть владу до ефективних кроків подолання кризи.

Нагадаємо, з Укрїни за кордон виїхало понад 7 тисяч професійних лікарів.

 

Наші інтереси: 

Як тільки українці відчують СВОЮ владу і СВОЮ країну (яку у них вкрали де-факто олігархи і паразитичні державні утворення), все буде добре!

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Ласкаво просимо до церкви програмістів Aryan Softwerk

Стартап Aryan Softwerk запрошує ІТ-фахівців спільноти Народний Оглядач до освоєння ринку самоорганізації арійських церков

Метою «церкви програмістів» Aryan Softwerk є колективне досягнення Царства божого шляхом розробки софту для самоорганізації шляхетних духовних демосів – арійських церков. Розробка церковного софту –...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Бор Крутивус.
0
Ще не підтримано

Український етнос після стількох перепалок залишився живим. Постійно відновлюючись і відроджуючись. При цьому будучи в низьких просторах страждань-боротьби, ну а тепер ми підіймаємось..
А в світі є досить набагато менших народів які живуть успішно. Це я до того, що потенціал до зростання народжуваності в нас завжди є, і коли приходить на то час число українців зростає до оптимального.

Коментарі

Зображення користувача Явсе Світ.
0
Ще не підтримано

Біда не в тому,що нас стало набагато менше,а в тому,що дуже повільно впроваджується правило переходу із кількості у якість.

Вірю в те, що розумію.

Зображення користувача Арсен Дубовик.
0
Ще не підтримано

"Українців залишилося 38 мільйонів" = "Ще не вмерла Україна"

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)

Зображення користувача Андерс Фальке.
0
Ще не підтримано

Дуже важка інформація, яка швидко псує настрій. Може це просто чергова диверсія, щоб приготувати Українців до такої кількості? Може нас далі нормальна кількість - 50 мільйонів або коло цього? Світовий уряд щось планує - заселити сюди африканців та вихідців з близького сходу, щоб вони швидко плодилися і були слухняними працівниками, бо українці постійно пручаються і влаштовують майдани.

От подумайте - чому ми так звикли говорити, що в нас найродючіша земля та найкрасивіші жінки і одночасно населення зменшується? Якось не логічно. Нащадки тих, хто організовував диявольські вакханалії в Україні у вигляді голодоморів, розстрілів, переселень, індустріалізації, чорнобильської катастрофи, сьогодні спокійно керують Україною далі. Не розберешся сьогодні - хто наш, а хто проти нас... Сумно якось стає... Майбутнє у нас ніби є, але далеко не таке, як хочеться...

Миролюбність і озброєність!

Зображення користувача Бор Крутивус.
0
Ще не підтримано

Український етнос після стількох перепалок залишився живим. Постійно відновлюючись і відроджуючись. При цьому будучи в низьких просторах страждань-боротьби, ну а тепер ми підіймаємось..
А в світі є досить набагато менших народів які живуть успішно. Це я до того, що потенціал до зростання народжуваності в нас завжди є, і коли приходить на то час число українців зростає до оптимального.