Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Трамп оголосив про відхід з бізнесу поки перебуватиме на посту глави держави

Він анонсував прес-конференцію, на якій детально розповість про своє рішення, і вже призначив людей, які займаються юридичною стороною питання. Тому до його інавгурації все має бути готово. 

"Я проведу велику прес-конференцію в Нью-Йорку з моїми дітьми 15 грудня, щоб обговорити моє рішення повністю покинути свій великий бізнес для того, щоб цілком зосередитися на управлінні країною, щоб зробити Америку великої знову!", - написав він у своєму Twitter 30 листопада.

Як повідомляє Reuters, він поклявся відійти від управління своєю глобальною бізнес-імперією, аби запобігти конфлікту інтересів. Вже готуються необхідні юридичні документи.  

Нагадаємо, що Дональд Трамп є президентом компанії Trump Organization, що займається будівництвом, а також засновником Trump Entertainment Resorts, яка управляє численними казино і готелями по всьому світу. 

 

Наші інтереси: 

Ще до своєї інавгурації на пост президента Трамп зробить те, що наш "гарант" робить третій рік, вже будучи президентом. Сотні компаній, що належать Трампу, будуть передані у «сліпий траст», прекрасно незнайомий нам. 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи