Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Естонський стартап з пошуку роботи стрімко набирає популярність у світі

Світ:

Стартап привабив увагу крупних інвесторів. Останнім часом міленіали шукають не стільки роботу, скільки пригоди. Технології дозволяють людям знайти для себе заняття та досягти успіху в справі поліпшення світу.

На Заході стрімко набирає популярність естонський стартап Jobbatical. Він дозволяє людям знаходити роботу по всьому світу терміном на рік, передає Media Sapiens.

Стартап привабив увагу крупних інвесторів.

Techcrunch пише: «Jobbatical успішно закрив раунд інвестицій у $2 млн. Головними інвесторами стали фонди Union Square Ventures, LocalGlobe Сола та Робіна Кляйнів, а також початковий інвестор стартапу Smartcap».

«Наше покоління бачить світ не так, як наші батьки. Сьогодні ваші друзі можуть жити в Сіднеї чи в Парижі. Вони такі ж люди, просто підходять вам за характером та інтересами. Окрім того, останнім часом міленіали шукають не стільки роботу, скільки пригоди. 92% випускників американських вишів заявили, що головне в роботі для них – можливість змінити світ», - пояснила засновниця Jobbatical Каролі Гіндрікс. «Це схоже на те, чим займаємося ми. Технології дозволяють людям знайти для себе заняття та досягти успіху в справі поліпшення світу. Ми займаємося індивідуальним підбором варіантів. Тож якщо компанія знаходиться в Індонезії, на остворі Пенанг, чи у Фінляндії, і їй потрібні працівники, ми беремо на себе роботу з пошуку потрібних людей». 

Пані Гіндрікс розповідає, що компанії вдається легко впоратися з завданням пошуку рідкісних навичок і компаній, яким ці навички необхідні. Jobbatical займається питаннями підбору співробітників, переїзду та ін. Надання цих послуг безкоштовне для шукачів роботи - за них сплачують компанії.

Наші інтереси: 

Новітні технології змінюють світ.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Ласкаво просимо до церкви програмістів Aryan Softwerk

Стартап Aryan Softwerk запрошує ІТ-фахівців спільноти Народний Оглядач до освоєння ринку самоорганізації арійських церков

Метою «церкви програмістів» Aryan Softwerk є колективне досягнення Царства божого шляхом розробки софту для самоорганізації шляхетних духовних демосів – арійських церков. Розробка церковного софту –...

Останні записи