Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Україна втричі збільшила свої ракетні війська і артилерію з 2014 року

Начальник Генштабу ЗСУ Віктор Муженко привітав  курсантів, солдатів, сержантів, прапорщиків, офіцерів і генералів, а також всіх працівників Збройних Сил України і 
ветеранів з 
Днем ракетних військ і артилерії.

У своєму привітанні, викладеному на сайті Міноборони, він зазначив, що з 2014 року кількість боєздатних частин ракетних військ та артилерійських підрозділів Збройних сил зросла втричі.

"Сьогодні вживаються цілеспрямовані заходи щодо нарощування бойового потенціалу ракетних військ і артилерії, удосконалюються їх організаційна структура, забезпечується системна модернізація та прийняття на озброєння нових зразків тягачів, техніки та артилерійських систем. Це серйозна і копітка робота, яка передбачає відповідальність за доручену справу", - зазначив начальник Генштабу.

Раніше секретар РНБО Олександр Турчинов заявляв, що пріоритетами для України є реалізація ракетної програми та побудова надійного ракетного щита.

Наші інтереси: 

Наша армія міцніє.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи