Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Український оборонпром співпрацюватиме з Туреччиною у виробництві пасивної радіолокаційної станції

Світ:

Державна фірма “Укрінмаш”, що входить до складу ДК “Укроборонпром”, та турецька компанія Havelsan Hava Elektronik Sanayi підписали угоду про співпрацю у виробництві пасивної радіолокаційної станції на потужностях підприємств “Укроборонпрому”.

Угоду було підписано в рамках міжнародної виставки “Зброя та Безпека-2016”, яка проходила у Києві 11-14 жовтня, йдеться на сайті УкрОборонПрому

З турецької сторони договір підписав перший заступник голови правління Havelsan Танерк Ювенчі, з української сторони – гендиректор “Укрінмашу” Сергій Слюсаренко.

“Сьогодні між Україною і Туреччиною вперше був підписаний подібний договір, який передбачає взаємодію країн у сфері оборони. Співпраця із Туреччиною дозволяє не тільки отримати набагато більш прогресивний продукт, а й відкриває нові ринки, зокрема, країн НАТО”, – зазначив генеральний директор “Укрінмашу” Сергій Слюсаренко.

За його словами, завдяки вдало проведеній підготовчій роботі під час виставки була укладена вже комерційна угода. Нагадаємо, меморандум про співпрацю із Havelsan “Укрінмаш” підписав у квітні.

На міжнародній виставці “Зброя та Безпека” підприємства ДК “Укроборонпром” презентували найкращі зразки та передові досягнення оборонно-промислового комплексу України.

Наші інтереси: 

Україна відроджується як військово-промислова держава.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи