Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Українці проміняли відпочинок в Україні на тури до Туреччини

Світ:

Український курортний бізнес на Чорноморському узбережжі України, на який 20014-2015 звалилася величезна кількість додаткових клієнтів, відповів на це збільшенням цін без покращення якості послуг. В результаті виграли Турецькі конкуренти. Тож відвідуваність українських морських курортів цього літа скоротилася на 10-15%.

Про це пише Ліга.Бізнес і зауважує, що готелі, пансіонати і бази відпочинку в Україні біля моря втрачають клієнтів. 

Але головна причина відтоку клієнтів - активність турецьких операторів, які через відсутність росіян знизили ціни на проживання приблизно на 30%.

"Частина українців, яких не влаштовує якість послуг на українських курортах, поїхали за кордон", - констатує директор Центру туристичної інформації Володимир Царук.

Ця тенденція, ймовірно, буде спостерігатися і в наступному році.

Власники українських баз відпочинку "наступають на граблі" своїх кримських колег. За 2014 і 2015 роки вони не змогли поліпшити якість обслуговування, налагодити надійну систему роботи з туристичними операторами і стабілізувати ціни, що змогло б утримати українських туристів.

При першій можливості частина з них вирушила на відпочинок за кордон.

Протягом останніх двох років власники готелів і баз відпочинку підвищують ціни на свої послуги. Якщо в минулому році напівлюкс в Коблево обходився туристам в 350-400 грн, то в цьому році - 450 грн на добу. Але деякі пішли ще далі. Наприклад, номер в Курортному та Затоці (під Одесою) за рік подорожчав з 800 до 1500 грн. на добу без харчування.

За десятиденний відпочинок сім'ї з трьох осіб з урахуванням транспорту, проживання, харчування та розваг потрібно було заплатити не менше 25 000-27 000 грн.

Турецькі туроператори за підтримки держави зробили все можливе, щоб залучити туристів.

Турецький уряд виплачував туроператору близько $ 6500 за кожен рейс з відпочиваючими, які прилетіли на курорти країни. Протягом всього сезону з'являлися гарячі пропозиції: тижневий відпочинок за системою "все включено" продавався приблизно за $ 700-800 на двох. Це можна порівняти з цінами, які запитували українські бази і готелі.

 

Наші інтереси: 

У Залізному Порті Херсонської області ціни збільшилися вдвоє у порівняннні з минулим роком. Кількість відпочивальників також суттєво збільшилася. Але якість послуг - ні. Тож робимо висновки. Бізнес, у тому числі й туристичний, не буде чекати: з'явилися якісні пропозиції за нижчими цінами - і клієнт пішов від вас! Робимо висновки!

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Андерс Фальке.
0
Ще не підтримано

25 тис. на три особи - якось за жирно...

Миролюбність і озброєність!

Коментарі

Зображення користувача Андерс Фальке.
0
Ще не підтримано

25 тис. на три особи - якось за жирно...

Миролюбність і озброєність!

Зображення користувача Явсе Світ.
0
Ще не підтримано

При совку людям здавали сарай із курми під житло біля моря бо у людей не було вибору і не було де потратити зароблені гроші.Зараз потрібно підлаштовуватися під тих у кого гроші,а не під тих у кого сарай.Часи дефіцитів пройшли.Зараз вільний ринок і є доступ до інформації.

У Карпатах власники садиб і готелів тратять велику частину виручки для покращення умов проживання гостей,звісно якщо це потрібно.

Вірю в те, що розумію.

Зображення користувача Творимир Здобудьволя.
0
Ще не підтримано

Безвізові країни для українців у 2016 році http://lowcostavia.com.ua/bezvizovi-krainy-dlia-ukrainy/

Немає релігії понад істину