Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

В Одесі відкрито вербувальний центр Військово-морських сил ЗСУ

Категорія:

1 серпня у морській столиці України на розі вулиць Мариїнської та Пироговської відкрито перший в Україні вербувальний центр Військово-морських сил ЗСУ, основною метою якого є підвищення темпів комплектування кораблів та військових частин національного флоту військовослужбовцями військової служби за контрактом.

ukrayinshivms.png

Символіка українських ВМС

Про це повідомляє прес-служба Міноборони України. «Вербувальні центри українських морських сил стануть своєрідним полігоном для відпрацювання технологій роботи з кандидатами на військову службу в лавах українських ВМС під час укладання контрактів, їх попереднього вивчення, надання рекомендацій для вибору конкретного місця служби та супроводження реалізації їх рішення безпосередньо до укладання контракту. В роботі цього центру ми багато чого запозичили у наших західних колег», – зазначив перший заступник командувача Військово-морських сил ЗС України контр-адмірал Андрій Тарасов.

Тих, хто бажає зв’язати своє життя з вітчизняним військовим флотом, запрошують на  службу за контрактом на кораблях, у морській піхоті, береговій артилерії і морській авіації на посади офіцерського, сержантського (старшинського), рядового складу  в Одеській, Миколаївській і Запорізькій областях.

Наші інтереси: 

Хай живе здорова мілітаризація. 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Теги: 
ВМФ
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи