Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Донбас повернеться до України або протягом п’яти років, або ніколи – Тука

Спецтема:

План реінтеграції Донбасу буде оформлений у вигляді державного документа, після чого буде представлений на розгляд президента та Раді національної безпеки і оборони.

tuka.jpg

Георгій Тука

Міністерство з питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб готує план дій щодо реінтеграції Донбасу. Про це в інтерв'ю "Апострофу" розповів заступник керівника цього відомства Георгій Тука.

За словами заступника міністра, заклик скоріше почати реінтеграцію адресований в тому числі і протилежній стороні конфлікту. Тука зазначає, що питання виборів на контрольованих територіях стоїть на останньому місці, оскільки в нинішніх умовах ні про ніякі вибори і мови бути не може.

"Метою реінтеграції є відновлення цивільного способу життя як на контрольованих, так і на неконтрольованих територіях, відновлення української влади, повернення місцевих цивільних жителів до нормального способу життя. Це вимагає певних зусиль як від влади, так і від міжнародного співтовариства. Слід також зазначити, що судячи з досвіду міжнародних центрів, що займаються вивченням збройних конфліктів, якщо протягом п'яти років не відбувається реінтеграція території, то практично цей процес вже не відбувається ніколи", – заявив він.

Перед тим, як проводити вибори, потрібно здійснити ряд заходів, які забезпечать законність виборів, їх відповідність українському законодавству, участь усіх політичних партій, безпеку виборчих комісій і засобів масової інформації.

Наші інтереси: 

Тепер у нас є навіть Міністерство з питань тимчасово окупованих територій. Хто знає, чим воно займається, окрім складання планів уявної реінтеграції Донбаса. Два роки тому створили Міністерство інформаційної політики. І що? Віз і нині там.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Володимир Федько.
0
Ще не підтримано

Не можна порівнювати Туку і Стеця :-)
Вони в різних моральних і ділових категоріях!

Воїн Світла ніколи не грає за правилами, написаними для нього іншими!

Коментарі

Зображення користувача Володимир Федько.
0
Ще не підтримано

Не можна порівнювати Туку і Стеця :-)
Вони в різних моральних і ділових категоріях!

Воїн Світла ніколи не грає за правилами, написаними для нього іншими!