Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Українські хакери зламали російський пропагандистський сайт і залишили там відеозвернення

29 квітня припинив існування популярний сайт російських пропагандистів, який позиціював себе як мережеве інформаційне агентство «Anna News». Альянс хакерських груп Falcons Flame та Trinity записав відеозвернення і розмістив його на сайті після повного знищення інформації (статей, баз даних і бекапів).

 

"Якщо ви переглядаєте це відео, це означає, що ми зачистили інформаційний простір від чергового сайту російських терористів. Звернення до противників: сьогодні ми вилучили всю закриту інформацію з вашого ресурсу. Ваші дані про адміністраторів та користувачів передали волонтерській розвідці "Informnapalm", а також розіслали українським спецслужбам. "Бекапи" вашого сайту знищені та залишилися тільки у нас. Ми даємо вам останній шанс почати все все з чистого аркушу та не використовувати інформаційний простір для брехні та терору", – йдеться у відео зверненні.

Крім цього, у своєму Твіттері хакерські групи запропонували обміняти єдині копії бекапів пропагандистського ресурсу на полонених українських кіборгів.

Нагадуємо, що це не перша успішна операція, проведена українськими IT-спеціалістами. Вони вже не раз доводили до істерики російських пропагандистів, але всі їхні акції – це контрзаходи на російську агресію, в тому числі в інформаційному полі.

 

Наші інтереси: 

Сучасна війна.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Василь Федорiв.
0
Ще не підтримано

Слава Нацiї! Моя оцiнка того, що сталося п'ять.

Хай Буде!

Коментарі

Зображення користувача Василь Федорiв.
0
Ще не підтримано

Слава Нацiї! Моя оцiнка того, що сталося п'ять.

Хай Буде!

Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

Якщо перехопили управління сайтом, то краще було б невимушено використати його для контрпропаганди. Бо тепер сепаратисти створять новий сайт - звісно, досконаліший і захищеніший.

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Зображення користувача Володимир Федько.
0
Ще не підтримано

МОЛОДЦІ !

Воїн Світла ніколи не грає за правилами, написаними для нього іншими!