Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Дорогі машини і матеріальна допомога – парадокси декларацій суддів ВС

Спецтема:

Судді Верховного Суду України Ярослав Романюк, Тетяна Гошовська, Анатолій Ємець, Єлизавета Ковтюк та Юрій Сенін орилюднили інформацію про майно, доходи, витрати і зобов’язання фінансового характеру за 2015 рік. Всі, крім Ковтюк, отримали матеріальну допомогу у сумі 15 834 грн. Усі, крім Ковтюк, мають земельні ділянки та автомобілі.

Відповідна інформація з’явилась на сайті Верховного Суду України.

Романюк Ярослав Михайлович – суддя, Голова Верховного Суду України, мав загальний сукупний дохід у 595 419 грн,, повідомляє Ні корупції! 

З них 15 834 грн. – матеріальна допомога, 116 660 грн. – страхові виплати, страхові відшкодування, викупні суми та пенсійні виплати; дохід від передачі в оренду майна – 98 400 грн.

З нерухомого майна, що перебуває у власності, в оренді чи на іншому праві користування, Романюку  належать три квартири і гараж та інше нерухоме майно загальною площею 12,5 кв.м. Цікаво, що це. 

У власності, в оренді чи на іншому праві користування декларанта перебувають: 2 легкові автомобілі Volvo (S-80 з об’ємом двигуна 2500 см3, 2008 р.в.; XC-60, 2400 см3, 2013 р.в)

Цікаво, чи купили б вони собі автомобілі без матеріальної допомоги. Цікаво, чи передбачена матеріальна допомога іншим працівникам бюджетної сфери і якщо так, то скільки.

Наші інтереси: 

Нам потрібна така держава? Держава - це суди, міліція і армія. Подивіться, скільки грошей платників податків йде на утримання цих структур і вам стане все ясно. При тому, що ми знаємо, ЩО таке суди в Україні.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Теги: 
корупція
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи