Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Владу розглядають як ресурс

"Україна не розвивається так, як повинна. Потрібно змінювати політичне керівництво. На 2016 рік головне завдання, виклик для країни - змінити політичний клас. Тоді ми скажемо, що Україна консолідувалася, перебудувалася і скинула із себе авторитарний тип правління, який дістався їй від Радянського Союзу".

14103101r.jpg

Джефрі Пайєт

Це слова посла США в Україні Джеффрі Пайєтта. Сказав він це у своїй промові 10 березня в Києві - під час інвестиційної конференції Dragon Capital. 

США постійно закликають так звану політичну еліту України відповідальніше ставитись до національних інтересів України. Нинішні партії керуються короткостроковою перспективою перемоги на виборах, не мають програми навіть на кілька років, бо значно вигідніше спекулювати на відмінностях між Заходом і Сходом.

Не важливо, де зараз народні депутати - в опозиції чи при владі. Їхній підхід однаковий: ВЛАДУ РОЗГЛЯДАЮТЬ ЯК РЕСУРС.

Наслідок цієї системи - перекручування громадських ініціатив і зведення їх нанівець. Так люстрація перетворилась на популізм. Вимога безвізового режиму - на прийняття половинчастих рішень.

Тому політичний клас потрібно змінювати - якісно. Бо після Майдану іншими стали тільки обличчя. Треба приймати новий закон про вибори і про фінансування партій громадянами.

Реальна боротьба з корупцією ВІДСІЄ З ПОЛІТИКИ БІЗНЕСМЕНІВ. Після ефективної судової реформи варто буде зняти недоторканність із народних депутатів. Правильно проведена децентралізація допоможе народитися регіональним елітам.

Зміниться мотивація політиків. ДО ВЛАДИ ПРИЙДУТЬ ТЕПЕРІШНІ ГРОМАДСЬКІ АКТИВІСТИ - з різних сфер. Ті, які зараз викривають корупційні схеми, працюють із міжнародними організаціями над зміною українського законодавства. Вони стануть ядром нових політичних еліт.

Наші інтереси: 

Через 2 роки після Майдану всі зрозуміли, що система не змінилася. Вона лише змінила обличчя. Наша владна верхівка - це наш ворог. Це потрібно усвідомлювати. Якби не США, які борються за Україну в силу своїх інтересів разом з нами, ці пройдисвіти не обмежуваали б свої апетити і навіть не імітували реформи, які, насправді є псевдореформами і не міняють нічого. Українським громадським активістам і лідерам народної думки дав сигнал Байден, неодноразово демонструє свою підтримку посол США. Ми повинні потихеньку робити те, що робимо, щоб в потрібний момент, в момент істини ми були готові до змін. 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Володимир Федько.
0
Ще не підтримано

Цитата:
Через 2 роки після Майдану всі зрозуміли, що система не змінилася. Вона лише змінила обличчя.

Система практично не змінилася за 25 років, що пройшли після падіння комуністичного режиму!

Воїн Світла ніколи не грає за правилами, написаними для нього іншими!

Коментарі

Зображення користувача Володимир Федько.
0
Ще не підтримано

Цитата:
Через 2 роки після Майдану всі зрозуміли, що система не змінилася. Вона лише змінила обличчя.

Система практично не змінилася за 25 років, що пройшли після падіння комуністичного режиму!

Воїн Світла ніколи не грає за правилами, написаними для нього іншими!

Зображення користувача Зоріна Небокрай.
0
Ще не підтримано

Чудово!

Цитата:
Ми повинні потихеньку робити те, що робимо, щоб в потрібний момент, в момент істини ми були готові до змін.

Від Землі, сили народження, святою водою благословляю!